LG G Pro 2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Re: LG G Pro 2
Možda za 7 dana ili za 2-3 meseca to niko ne zna sem ovih iz LG-a .
16 godina na forumu MOBILNISVET
Instalirah lollypop.Evo posle nekog vremena da ti kazem utiske. Dopada mi se zaista. Cini mi se da je baterija bolja. Skinut je jutros u 4 sa punjaca i evo sad sam ga stavio puniti a non stop na wirelesu i u akciji. Gotovo ga nisam ispustio iz ruku. Tastatura je mnogo bolja nego na kit ketu. space je veeeci i lakse se razdvajaju reci dok na 4.4 uglavnom kliknem tackicu. Sam izgled softvera je extra. Jedino sam primetio da nema opciju za stopiranje videa kad se skrene pogled sa ekrana sto me malo razocaralo. Widget vremenske prognoze malo bzvz ali dopadljiv... Svasta jos nesto,pisacu vec

molim nekog da mi pomogne kako da vratim kit kat za moju verziju d83810b cwt. unapred zahvalan
Akvarista, imas neki problem na lolipopu? 

pa za sada uprincipu nemam. Nekada mi po neka aplikacija zabaguje ali nista iritantno sve u svemu sam zadovoljan. ovo vise pitam za svaki slucaj. ni ne pada mi na pamet gde da nadjem originalnu verziju starog softvera
- zoreli
- Moderator
akvarista, evo ovde:
http://www.lg-phones.org/official-lg-g- ... e-rom.html
Edit 29.3.2015: imaš i ovde 16/32 Gb verzije
http://analogindex.com/howto/official-l ... 18527.html
http://www.lg-phones.org/official-lg-g- ... e-rom.html
Edit 29.3.2015: imaš i ovde 16/32 Gb verzije
http://analogindex.com/howto/official-l ... 18527.html
Hvala Zoreli. Nijedan link kdz-a ne radi
Not found. Vidim da se u komentarima ljudi zale

Uuuuu hvala dejop. Ima ovde bas za moj model a i za ostale. Sad mogu da se igraaaam 

Nemoj se mnogo igrati, ako ces da ides oficijalnom linijom onda koristi poslednju verziju - lollipop.
Sa ovim modelom i nema prostora za neko igranje, sto se tice kuvanih romova apsolutno je nepodrzan od strane developera. Licno mi to i odgovara, imam to sto imam - oficijalni lollipop koji radi savrseno. Dojadilo mi je rutovanje, fiksovanje, flesovanje, i sve ostale stvari, sa ovim modelom sam se smirio.
Sa ovim modelom i nema prostora za neko igranje, sto se tice kuvanih romova apsolutno je nepodrzan od strane developera. Licno mi to i odgovara, imam to sto imam - oficijalni lollipop koji radi savrseno. Dojadilo mi je rutovanje, fiksovanje, flesovanje, i sve ostale stvari, sa ovim modelom sam se smirio.

Poslednja izmena od drom u Ned, 29. Mar 2015. 23:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Samo sam hteo naci officialni kit ket za moju verziju fona ako pozelim da je vratim. I sada vidim dve stvari koje me nerviraju. Prva je da nema podesavanja automatskog paljenja i gasenja telefona a druga da alarm ne zvoni kad je telefon ugasen. Jel to moguce?

Mozda ti pomogne ova app za gasenje fona, ali iskreno da ti kazem tako nesto mi nikada nije trebalo.
Telefon ne gasim nikada. Jedino menjam iz online u offline i obrnuto, tako da za alarm nemam odgovor, ali sve je moguce.
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Одг: LG G Pro 2
Auu druze ala si ga zakomplikovao,stvar koju odradis za 2 sekunde predstavlja ti problemakvarista napisao:Samo sam hteo naci officialni kit ket za moju verziju fona ako pozelim da je vratim. I sada vidim dve stvari koje me nerviraju. Prva je da nema podesavanja automatskog paljenja i gasenja telefona a druga da alarm ne zvoni kad je telefon ugasen. Jel to moguce?
Odstikliras dan kada neces da ti zvoni alarm,stavis telefon u profil letenja
Pa zar je moguce da je to problem
Gasenjem telefona ces ustedeti 2 posto baterije ako i toliko,mene bi 5x vise nerviralo da mi se telefon pali i gasi non stop
Ovaj telefon toliko dobro radi na lizalici da je vracanje na kitakat u najmanju ruku tragedija,narocito zbog stvari koje ti pominjes
Ajde ne budi toliko lenj
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba
Kvaka nisam lenj. Prosto svaki telefon pre ovog koji sam imao palio je alarm kad je ugasen. Zakasnio sam na posao prosle nedelje zbog toga:-). Ja sam telefonom odusevljen i ne kazem da je los. Valjda stvar navike. A loli ne menjam nikako 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Koji android telefon pali alaram kada je ugašen?
- Professional
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
- :: Samsung A5 (2017)
- :: Nokia 6310i
- Kontakt:
Ne gasis telefon i alarm te budi svako jutro 

Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)
Ja sam čuo da postoji nekoliko. Uključi se sam i aktivira alarm.Baraba napisao:Koji android telefon pali alaram kada je ugašen?
- zoreli
- Moderator
Ja moj S5 nikako da nateram da se sam upali , pretio - vikao ma kakvi , neće pa neće .
Šala naravno , to "neće da može" na Androidu .
Rešenje Nokia 1100 .
Rešenje Nokia 1100 .
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Jesi probao da ga podmitiš?
- kvaka33
- Expert
- Pridružio se: Sub, 11. Sep 2010. 19:34
- :: Samsung S6 Edge Plus
Re: Одг: LG G Pro 2
Ja mom rekao da cu ga menjam sa S6,oma se upaliozoreli napisao:Ja moj S5 nikako da nateram da se sam upali , pretio - vikao ma kakvi , neće pa neće .
Rešenje Nokia 1100 .
Ono sto WP nema,znaci da ti i ne treba