Joxy napisao:
Niko im nije kriv sto je kinesko trziste najvece i sto tamo obaraju rekorde, prvo tu pa onda se sire i na ostatak sveta. Xiaomi koliko znam tek planira da izadje na trziste SAD-a a i u Evropi nije u potpunosti rasprostranjen.
Tako da se ponovo ne bih slozio sa tim, postoje brendovi iz Kine koji su itekako renomirani.
Kako može proizvođač koji je nastao pre 6god da postane renomiran u svetu a nije ni izašao na tržišta van Kine? To nije renomiran brend, čak je i Apolo rekao u prethodnim postovima da stavljaju kamere koje nisu na nivou vodećih proizvodjača već su 3 koplja iza. Eto koliko su renomirani, već se pročulo da njihove kamere nisu na nivou ostalih proizvođača. Jel se sećate kad je pre nekoliko meseci na forumu buktao pravi rat između ljubitelja Huaweia i onih drugih, kada su se vodile rasprave kako se preporučuje samo Samsung a Huawei ne...
Drugo, ja nigde nisam rekao da će Nokia prodaviti telefone samo zbog imena, naprotiv, rekao sam će prodaviti samo ako cena bude pristupačna i ako ne budu bili alavi i naplaćivali svoje ime. Telefoni sa potpuno istim specifikacijama i izgledom, jedan sa nazivom Nokia a drugi sa nazivom Xiaomi ili Elephone, LeTv... jedan pored drugog. Koji biste vi izabrali?
@Apolo prosečni korisnici koji ne prate vesti ni ne znaju da Nokia nije proizvodila telefone.