Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Not so bad. Sada sam podigao P30 na 40MPx Razvaliće na dalje
P.S. Zeznuo me lik za P30. Nije mi poslao fabrički bamper jer ga, navodno, nije ni dobio uz telefon pa mi objašnjava kako on ne zna uz koje modele telefona se šta dobija pa ... (a trguje telefonima), i najviše mrzim kada se neko pravi blesav i igra na kartu nevinašceta.
Odmah roknuta negativna! (još samo da je KP tim odobri?)
P.P.SOčekivao sam znatno viši kvalitet izrade telefona koji košta 4xx€ (na KP). Model P20 ga, što se kvaliteta izrade tiče, može pojesti za doručak. Čak je i OLED prosečan... Jbg.
Nisi trebao da zuris sa negativnom, stvarno se uz P30 kod nas ne dobija nikakva futrola.
Oled je ok, nije kao Samsungov, ali je ok.
Huawei P30
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Jeste oK, ali na telefonu koji (na KP, a u radnjama ni da ne pominjem cenu) košta 4xx€ mora kompletna izrada da bude na visokom nivou i bez kompromisa.
Xiaomi sa modelom Mi 9T Pro ih je po tom pitanju ušio samo tako, ali šta ću kada je sam model "belegija" i ne odgovara mi gabaritno ni pod tačkom razno. Extra im je Mi 9 SE ali ima nekih hw/sw bagova do besvesti
I meni se cini da P20 ima kvalitetniju izradu mada je ovo isto staklo na P30.
Sto se tice notification led, to nema i meni to bas smeta.
Pitao sam bio u drugoj temi da li postoji neka app koja bi palila always on po primanju notifikacije, ali kontam to vise ne bi bio always on [emoji23]
Sent via Huawei P20
Ima. Pronaci cu link ali nisam siguran da li ce na P30 raditi. Program pali tacku ciju velicinu, boju i poziciju definisete kada stigne neka notif. Prednost OLEDa je sto ukljucuje samo 1 pixel kao i njegovo osvetljenje a ne ceo ekran
neogeo napisao:Ima. Pronaci cu link ali nisam siguran da li ce na P30 raditi. Program pali tacku ciju velicinu, boju i poziciju definisete kada stigne neka notif. Prednost OLEDa je sto ukljucuje samo 1 pixel kao i njegovo osvetljenje a ne ceo ekran
Sent from my Huawei P30 Aurora using Tapatalk
E aj bas molim te napisi kad stignes naziv aplikacije pa da je isprobam [emoji4]
Sent via Huawei P20
Kvalitet fotki je približan s' time da su na P30 "živahnije" fotke ali to zavisi koji nivo osvetljenosti/kontrast/iso izabere algoritam P30tice.
Generalno su slične i mislim da su odlične i na P20 i na P30.
Sve zavisi od osvetljenja, kontrasta, uslova napolju mada je cinjenica da su boje nesto mozda zivlje na P30 dok mi se cini da su na P20 ostrije.
Sent via Huawei P20
E hvala.Sad sam bas probao malo i radi solidno. Videcemo kako ce se pokazati na duze staze.
Huawei P30
Da, vidis, nisam o tome razmisljao [emoji23]
Kad stavis belu uvek ces znati da imas bar neku notifikaciju kad ti ista stigne pa makar koja god to bila mada trosice vise baterije ako je ne pogledas odmah [emoji23][emoji23]
Huawei P30
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.