LG G2
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Re: LG G2
Za oko 170-180e može da se nađe dobro očuvan G2 sa full opremom i ne stariji od godinu dana.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
- bender_007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 28. Sep 2014. 09:48
- :: LG G2
Uzimaj 

- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Kakva crna dilema, pazari G2 i uživaj. Još bolje ako naletiš na G2 32gb, memorije nikad dosta, kako neki forumaši kažu.
Ja čim prodam S3 vraćam se na G2, ovo mi je mučenje...

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Moje iskustvo sa cloudy 3.3 je veoma pozitivno. Za kitket ne mogu nista da pricam, zato sto sam uzeo tel sa lollipop sistemom i nisam imao prilike da probam kitket. Sto se tice cloudy 3.3, po meni radi fluidnije, baterija dosta duze traje, kamera je bolja, koliko znam ima instaliran fix.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 04. Nov 2015. 20:55
- :: 00905531908827
Problem sa lg g2
Pozdrav imam problem sa mobitelom... u pitanju je LG g2 i danas i jucer mi konstantno nestaje imenik, uklone mi se svi kontakti, lista svih poziva, te kontakti sa whatsappa. Kada.me neko pokusa nazvati kaze da sam nedostupna, a kada ja pokusam nazvati neki broj ekran mi se.zacrni i ne mogu nista.. kada izvadim sim karticu, urednu mi na mobu pise.da.nemam.sim karticu, tako da.ne.vjerujem da je do sim kartice. Zna li neko sta.bi moglo biti u pitanju ili da ga nosim u servis??
Pozz, Javljam se samo da se pohvalim da mi se telefon sam od sebe popravio
. Nije hteo wifi i blutooth. Pokusavao sam hard reset, menjanje roma i opet nije htelo. kada sam odneo u servis rekli su mi da je upitanju hardver i da ce me kostati 40e
. I evo sad sam od sebe proradio i wifi i bluetooth.

Zasto se youtube sam od sebe pauzira?postaje izludjujuce
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Hm..
Nego,postavljao sam pitanje ovde vec,nisam dobio odgovor,ako mozda neko ima ideju,zasto me niko ziv ne cuje kad pricam normalno,a cuju me kako treba kad ukljucim spikerfon?
Ako ne valja mikrofon onda ne valja ni ovako ni onako.To me prilicno zbunjuje
Nego,postavljao sam pitanje ovde vec,nisam dobio odgovor,ako mozda neko ima ideju,zasto me niko ziv ne cuje kad pricam normalno,a cuju me kako treba kad ukljucim spikerfon?
Ako ne valja mikrofon onda ne valja ni ovako ni onako.To me prilicno zbunjuje
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- vlade93
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 02. Maj 2014. 13:42
- :: LG G1, LG G2.. IP 5S
- :: Sony ericsson k800i
Znam da je nesto pisano o tome ali ne mogu da nadjem tacno gde.
Ekran ponekad treperi, tj tacno mogu da nadjem neke slike u telefonu npr gde se vidi treperenje non stop maltene. Negde sam citao da je to normalno za IPS ali u kolikoj meri je to normalno ako je normalno uopste?!
Ekran ponekad treperi, tj tacno mogu da nadjem neke slike u telefonu npr gde se vidi treperenje non stop maltene. Negde sam citao da je to normalno za IPS ali u kolikoj meri je to normalno ako je normalno uopste?!