Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
@somi92, instaliraj sa Play Store Tesla unread, pa zatim u Nova settings uključi opciju Unread count badges. Na dnu imaš opciju TeslaUnread setting i tu čekiraš app za koje hoćeš da imaš podatak o broju notifikacija.
Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Al ga zakomplikovase... Prosto neverovatno da ovakav launcer nema to u sebi. Hvala na odg
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Da li postoji screenrecorder koji radi na androidu 6.0?
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Note IV N9100 dual
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ali mora da bude Nova launcher Prime, uz obicnu Tesla ne sljaka. [emoji6]znemanja napisao:@somi92, instaliraj sa Play Store Tesla unread, pa zatim u Nova settings uključi opciju Unread count badges. Na dnu imaš opciju TeslaUnread setting i tu čekiraš app za koje hoćeš da imaš podatak o broju notifikacija.
Sent from my SM-N910T using Tapatalk
- znemanja
- Moderator
^Da, moguće, od starta koristim Prime verziju pa ne znam koja ograničenja postoje na standardnoj verziji.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
Ima li neka preporuka za double tap to wake up, neke sam probao i većina drži telefon budnim non stop i pojede bateriju....
- znemanja
- Moderator
@Drakenzen, ako koristiš telefon sa AMOLED ekranom app Always on AMOLED ima tu opciju da dvoklikom na sat probudi telefon.
Hvala za preporuku, odlična app...
Samo da vidimo koliko troši bateriju ali po onome što sam video a to je da vreme koje je bila aktivna app ne ulazi u screen on time, imam razloga za optimizam...
Samo da vidimo koliko troši bateriju ali po onome što sam video a to je da vreme koje je bila aktivna app ne ulazi u screen on time, imam razloga za optimizam...
- znemanja
- Moderator
Koristim je na J7 (2016) već par meseci i samo pohvale imam. App je funkcionalnija nego fabrička AOD na S7e. Nisam primetio nikakvu povećanu potrošnju baterije zbog te app, ali opet J7 (2016) ima stvarno fenomenlanu autonomiju pa ne bih primetio čak i da app utiče na brže pražnjenje baterije.
U svakom slučaju mislim da je ovo jedna odlična app i u plaćenoj verziji imaš i nekoliko skinova za sat, kalendar, vremensku prognozu, svašta nešto.
U svakom slučaju mislim da je ovo jedna odlična app i u plaćenoj verziji imaš i nekoliko skinova za sat, kalendar, vremensku prognozu, svašta nešto.
Ova app mi je držala ceo dan telefon budnim?!
Jel i kod tebe ovako ili?
Jel i kod tebe ovako ili?
- znemanja
- Moderator
Kako misliš budnim?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Nemoguce da ne znas sta znaci budan?
Huawei P9 lite white
Huawei P9 lite white
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Awake
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
Sent from my Sexus 6P using Fapatalk
- znemanja
- Moderator
Sale znam šta znači budnim, ali mislim da ta app na taj način funkcioniše non stop je ekran na neki način aktivan.
Kod mene se ta app uopšte ne pojavljuje u statusu baterije.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016122 ... 3c6232.jpg[/img]
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016122 ... 6d6f7d.jpg[/img]
Sent from my Galaxy J7 (2016) using Tapatalk
Kod mene se ta app uopšte ne pojavljuje u statusu baterije.
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016122 ... 3c6232.jpg[/img]
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016122 ... 6d6f7d.jpg[/img]
Sent from my Galaxy J7 (2016) using Tapatalk
Ne pojavljuje se ni kod mene, ali pokazuje da je nešto držalo ekran i telefon budnim non stop...
Drugari molim Vas za pomoć, ako neko koristi ovu aplikaciju.
Bukvalno bez nje nikako ne mogu da funkcionišem, samo je prestala sa radom i kada sam ušao video sam šta se dešava 0 days... Jel još nekom ovako?

EDIT:
Trebala je nova verzija, mada i stara je radila savršeno, sve u svemu sada opet radi [emoji18], ali kada pre prođoše dve godine....
Bukvalno bez nje nikako ne mogu da funkcionišem, samo je prestala sa radom i kada sam ušao video sam šta se dešava 0 days... Jel još nekom ovako?

EDIT:
Trebala je nova verzija, mada i stara je radila savršeno, sve u svemu sada opet radi [emoji18], ali kada pre prođoše dve godine....
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Društvo, da li postoji neka aplikacija pomoću koje bi mi se telefon konektovao na unapred određene mreže?
Naime, uvukao sam u subotu SBB net, podesio mreže na 2.4 i 5ghz, ali je tu i unifi mreža. Kad uđem u stan, telefon se iz nekog razloga prvo konektuje na unifi, a ja bih da se konektuje na jednu od ove dve koje sam sam namestio. Praktično imam 3 mreže, pa tražim neko rešenje, kako da nateram telefon da se konektuje prvo na ove dve mreže koje sam sam pravio pa tek ako njih nema onda na unifi?
Naime, uvukao sam u subotu SBB net, podesio mreže na 2.4 i 5ghz, ali je tu i unifi mreža. Kad uđem u stan, telefon se iz nekog razloga prvo konektuje na unifi, a ja bih da se konektuje na jednu od ove dve koje sam sam namestio. Praktično imam 3 mreže, pa tražim neko rešenje, kako da nateram telefon da se konektuje prvo na ove dve mreže koje sam sam pravio pa tek ako njih nema onda na unifi?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Imam i ja pitanje u vezi WiFi. Našao sam par app za to, ali bi mi značila preporuka. Treba mi app koja će mi paliti WiFi na određenim lokacijama. Znači da mi pali WiFi npr. kod kuće i na poslu, a čim napustim lokaciju da ga isključi. 
Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk

Sent from HUAWEI P9 lite (VNS-L21) via tapatalk
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
Meni na P9 to radi,cim udjem u domet WiFi-ja n koji sam se ranije prikacio sam se ukljuci i zakaci.Opcija u telefonu se zove WiFI+
- bacom
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 25. Jul 2013. 02:23
- :: galaxy s2 i9100
- :: G3 d855
https://goo.gl/GH75x2
4pda, dobra apk. Ima svega.
4pda, dobra apk. Ima svega.