Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ne znam sto se pati od povecanja dijagonale ekrana...6 incha,ko tablet jbt....
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Prosto, sve što radiš vidiš bolje, bilo da igraš igrice ili čitaš knjigu. Veća dijagonala je budućnost. 5" je postalo malo, a to skapiraš tek kad par dana koristiš veću dijagonalu.
Samsung rolling out Nougat for the Galaxy S7 to some users
We’ve come across reports that Samsung is rolling out Nougat for the Galaxy S7 to a small number of users, it appears that the company is conducting a soak test ahead of the full-scale rollout.
This particular build bears version number G935FXXU1DPLR and features the January Security Patch.
Pokriven je tom ružnom plastikom, pa i ne može lepo da se vidi. Mislim da će biti vrlo lep za oko kad budemo videli regularne slike, i kad se pojave prvi video snimci.
Ovo je strasno koliko su poceli da prave iste telefone...
Promene po neku sitnicu i nov telefon sa po 200-300e vise od prethodnog.. Sad su okrenuli blic odozgo, jedino tu nisu stavljali blic do sada i izbacili home taster.. Ne znam sta je ovde spetakularno kako su najavljivali, cak je i kamera ostala sa jednim socivom.. Ali sacekacemo do dana izlaska, mozda nas sve iznenade..
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.