Iako smatram da mts ima najbolje ponude posle 5 godina koriscenja presla sam prosle godine od njih u telenor. Mnogi bi se pitali zasto- pa kad pokusaju da te pokradu i jos te prave ludim...Nime bila sam korisnik mix net l paketa. Stize mi racun od 9000 hiljada. Odlazim u poslovnicu,pitam sta se desava,kazu da sam prekoracila nt (tada mts nije imao neogranicen net). Medjutim moj andoid je bio u kvaru i sigurno sam jedno dva meseca koristila neki svoj stari samsung, iskreno ne znam ni da li moze da se ide na net sa njim

. Ispricam ja sve to ziasta finoj radnici,cak joj pokazem telefon,devojka fina se sita ismejala,kaze da su imali problema sa obradom podtaka,mozda znate onaj period kada je korisnicki servis svima bio nedostupan i kaze ma standarni pokusaj kradje... pomaze mi da sastavim zalbu,i da mi jos svoj mob,kada stigne resenje. Stiglo je posle tri meseca gde su me obavestili da nisam ipak potrosila net,nego da sam sve to prekoracila na poruke...bla,bla,opet ja pisem zalbu,pa em sto u paketu imam 1500 poruka koje se prenose i kojih sam nakupila za izvoz... Koliko sam ja to trebala da kucam i trazim lsting. Opet stize resenje,kao posto se to prvi put desilo da platim 3000. Ajde da se ne prepucavam,platim. Prodje 2 meseca,opet im ne radi korisnicki servis,koji dobijam napokon-da vidim stanje sa inutima i porukama i pise 0 poruka i to na pocetku meseca. Posto je korisnicki nemoguce dobiti,zovem ovu radnicu koja kaze da zaista pise 0,ali da je to sigurno neka greska u sistemu i da dodjem u poslovnicu. Tamo mi svi kazu to je greska neka,slobodno ja da koristim sve. Kad racun 12000,prekoracenje samo na poruke.Odlazim besna kao ris,zajedno sa istampanim mailom koji sam im bila uputila pocetkom meseca kako je moguce da imam ) poruka,i da sigrno za par dana nisam potrosila svih 1500,kojie inace nikad odtak imam paket taj nisam istrosila za ceo mesec i da su se uvek,uvek prenosile. Objasni lepo da ja radim,i da imam dete i da zaista niti blenem u telefon po ceo dan,niti kuckam poruke. Opet zalba,umanjilli racun. Platila ga i presla u telenor Nisam ovca za sisanje. Da su skuplji nesto,jesu,ali su i poslovniji,prijatniji,azurniji,precizni,i nema ovakvih ispada. Uglavnom,kada sam presla u telenor,mts mi salje zalbu da sam im duzna 10 para (ne znam kako,nebitno),i da su zahtevali od telenora da me iskljuce dok ne platim dug. Tako da toliko o mts. dala sam im ceo dinar,eto toliko sam fina