Nove titule i broj postova
Pravila foruma
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
Ovaj deo foruma je namenjen raznim obaveštenjima koja se odnose na Mobilni Svet i samo urednici mogu da otvaraju nove teme. Članovi imaju mogućnost komentarisanja ali ne i da naknadno menjaju postove.
Re: Nove titule i broj postova
Miodrag navlaci zdravstveni sektor na wp [emoji1]
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
I onda će krivac za posrnulo zdravstvo da bude Microsoft...
● PRAVILA FORUMA ●
Wp mafija, oni su glavni, kakva farmaceutska kakvi bakrači!!! Ja bih Misko tu za krivca stavio miodraga, posto ih je on nagovrao na to...
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Evindzer, ja sam svakako originalan i nedostizan
Zdravstvo je posrnulo odavno, jos mnogo pre WP, ali ce mozda uz pomoc M$ i da se izvuce Naravno, odgovornost je pre svega na ljudima, pre svega novim narastajima, koji odbijaju da se povinuju sistemu, i datoj situaciji, i spremni su da se bore do poslednjeg daha, zarad boljitka. Ta borba sa vetrenjacama, jasno, mora da bude beskompromisna, i bez ikakvih skrupula, jer jedino kompletnom promenom celog sistema moze nesto i da se ucini.
Zivela WP mafija
Zdravstvo je posrnulo odavno, jos mnogo pre WP, ali ce mozda uz pomoc M$ i da se izvuce Naravno, odgovornost je pre svega na ljudima, pre svega novim narastajima, koji odbijaju da se povinuju sistemu, i datoj situaciji, i spremni su da se bore do poslednjeg daha, zarad boljitka. Ta borba sa vetrenjacama, jasno, mora da bude beskompromisna, i bez ikakvih skrupula, jer jedino kompletnom promenom celog sistema moze nesto i da se ucini.
Zivela WP mafija
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Daću sebi slobodu da u "najboljem novinarskom duhu" malo prepravim deo posta našeg gurua, a siguran sam da se on neće naljutiti.
Eto, tako se "citiraju" tuđe reči u tabloidima.miodrage napisao:Naravno, odgovornost je pre svega na ljudima, pre svega novim narastajima, koji odbijaju da se povinuju Guglovom operativnom sistemu, i datoj situaciji, i spremni su da se bore do poslednjeg daha za bolje prodajne rezultate, zarad boljitka prodaje WP platforme. Ta borba sa vetrenjacama, jasno, mora da bude beskompromisna, i bez ikakvih skrupula, jer jedino kompletnom promenom celog Androida kao operativnog sistema moze nesto i da se ucini.
Zivela WP mafija!