Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Ja sam taj koji je spominjao da posle zamene ekran nije isti
Kada sam razmisljao da li da menjam samo staklo (50e) ili ceo displej (150e) prelomilo je to sto su mi svi serviseri koje sam pitao rekli da ako ne uspeju da zamene samo staklo, tj tom prilikom se osteti displej ili sta god, placam to i placam normalno onih 150 za zamenu celog displeja. Tako da za staklo idi samo ako imas poverenja u nekog servisera, van toga se ne isplati nikako.
Sad kad razmisljam, verovatno bih dao malo vise para i zamenio u oficijelnom servisu, mada kakva smo banana od zemlje nisam siguran ni da imamo taj servis.
Do sad nisam ni razmisljao, al kad ste rekli i ja stvarno uvek stavljam telefon ka telu... Nekako mi prakticnije tako kad ga vadim.
PozZ
Kada sam razmisljao da li da menjam samo staklo (50e) ili ceo displej (150e) prelomilo je to sto su mi svi serviseri koje sam pitao rekli da ako ne uspeju da zamene samo staklo, tj tom prilikom se osteti displej ili sta god, placam to i placam normalno onih 150 za zamenu celog displeja. Tako da za staklo idi samo ako imas poverenja u nekog servisera, van toga se ne isplati nikako.
Sad kad razmisljam, verovatno bih dao malo vise para i zamenio u oficijelnom servisu, mada kakva smo banana od zemlje nisam siguran ni da imamo taj servis.
Do sad nisam ni razmisljao, al kad ste rekli i ja stvarno uvek stavljam telefon ka telu... Nekako mi prakticnije tako kad ga vadim.
PozZ
BG elektronik je zvaničan serviser za Samsung. Ja sam im nosio Galaxy Tab 2 i zadovoljan sam i brzinom i kvalitetom odrađenog posla. To je u Beogradu, ne znam za druge gradove po Srbiji ko su ovlašćeni serviseri.
- christofer
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19
Ima i u NS ovlascen servis pa cu videti s njima. Ima na netu cela procedura oko menjanja stakla, ne deluje tesko, ali se mora imati alat (grejalica rucna,...) i pomalo je pipavo. Ali kontam da svaki iole vestiji serviser to bez problema odradi. Nadam se barem ....ne bih ceo ekran da menjam
screw u guys I'm going home
Samo stoji jedno veliko pitanje: da li će to novo staklo biti gorilla glass?
- christofer
- Redovni učesnik
Ne znam, a pitanje ko bi mi to i garantovao . Sad sam zvao ovlasceni servis u Ns-u i rekli su mi da samo moze sa displejem zajedno da se menja...navodno nema staklo samo da se kupi i sad ne znam sta da mislim..da li je to stvarno tako ili je manje cimanja serviseru da sve zajedno promeni.....cela ta operacija bi me izasla cca 20000 ili malo vise. Ako je zaista tako ne znam da li mi se isplati da menjam tel ili ekran?
- iamivan
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
- :: Sexus 6P Graphite
- Kontakt:
Mislim da bi manje novca dao kad bi ga prodao malo ispod cene zbog tog oštećenja, a onda dodao novac i kupio drugi.
- christofer
- Redovni učesnik
Sad sam nasao neke servise koji rade industrijsku reparaciju ekrana. Nije jeftino ali daju i garanciju i navodno stavljaju gorilla glass originalni i koriste posebne industrijske lepkove i sam proces traje od 24-36 sati....cena je oko 80 eur. Mozda mi je to i najbolje resenje...za 80 eur razlike ne verujem da cu naci tel u istom stanju . Samo treba izdrzati toliko bez nota . Stari smart telefoni koji imam jednostavno nece biti ni blizu...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: Samsung Galaxy Note II N7100
Ljudi, imam jednu malu zamerku na note2. Kod mene je pocela da skripucka maska na delu okvira, u duzini od oko 2cm u deku gde se nalazi taster za pojacavanje tona sa bocne str telefona uz samu ivicu ekrana. Da li jos neko ima ovaj problem? Bas mi ide na zivce
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
- toda81
- Prijatelj foruma
Na istom mestu? Malo mi ie neobican odgovor... Imao si... Po tom odgovoru kapiram da vise nemas taj problem. Kako si ga resio? Nemoj mi samo reci da si prodao telefon
Note IV N9100 dual
Ja nisam imao problema sa time. Žvaćkao je malo poklopac kad se jače stisne. Ništa strašno, ali nervira, kad je ta klasa uređaja u pitanju. Meni se pojavio drugi problem, a to je da je na poklopcu onaj providni sloj dobio vertikalne šare u jednom uglu, kao da je od savijanja pri otvaranju poklopca taj providni lak krenuo da puca.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
Нисам продао. Дао сам га брату
Поред тога, мени је и поклопац крцкао баш ту где су тастери за звук. То сам решио тако што сам био ставио алуминијумски поклопац, али се онда појавио други проблем- слабији сигнал.
Поред тога, мени је и поклопац крцкао баш ту где су тастери за звук. То сам решио тако што сам био ставио алуминијумски поклопац, али се онда појавио други проблем- слабији сигнал.
ex ivan87
Meni su krckale samo one flip cover maske. Iako su obe original, ponašale su se po tom pitanju dosta lošije od originalnog poklopca.
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
toda81, spomenuo sam pre par stranica ovde, imam isti problem i to na istom mestu. Malo ispod volume down tastera, ne hvata žabica. Toliko me nervira da je telefon non stop u nekom kućistu, samo da ne osećam to pod rukom.
- toda81
- Prijatelj foruma
Ovo je bas sramota! Vidim da nisam jedini sa tim problemom. I meni krcka zadnji poklopac na pojedinim mestima. Ljudi, imao sam S2 godinu dana i ko zna koliko puta sam mu skidao zadnji poklooac, ali nikakvog krckanja i zveckanja nije bilo i odusevlejn sam bi sa s2 kada je "karoserija" u pitanju, dok na note2 sve krcka. Telefon koji ovoliko kosta NE SME DA KRCKA I DA BUDE OVAKO ODRADJEN!!! Sto se rada tice note 2 je prava zver od telefona jer sve leti pri svakom dodiru. Savrseni radi, ni jedan bug nisam primetio, ni jednom mi se tel nije zakucao. Prezadovoljan sam "srcem" telefona, ali sam TOTALNO RAZOCARAN KRCKANJEM POKLOOCA I TOG DELA KOJI SAM VEC POMENUO KOD VOLUME TASTERA. Sramota!
Note IV N9100 dual
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Stvarno ne dopustivo...takav fon a takvo pucketanje plastike....verovatno ruzan osecaj...imas hardverski najjaci fon a on krcka kao onaj od 100e....sto se bar toga tice,sreca pa ga nisam uzeo ...iritira to verujem....zato moj sony xz...nema tih problema
Huawei
- toda81
- Prijatelj foruma
Ma ja imam puro futrolu kao sto sam imao za s2. Platio sam je 2000din. Ne volim ja te silikonke jer mi prave rugobu od telefona, a i sa njima ne mogu tel da stavim u futrolu. Ja bas pazim na tel i zato mi je krivo kada se javi ovako nesto kao na note2, a licno ja nisam nista uradio da do toga dodje
Note IV N9100 dual
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
toda81, a jesi li ga kupio novog ili polovnog?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***