Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
emerald
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 10. Jul 2007. 17:35

Post od emerald »

ae, jel moze neko da postuje sliku originalne kutije za n73 me, jer te slike nema na forumu, ima samo za n73..
molim vas, sto pre to bolje..
zahvaljujem 8)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

imas sliku na forumu ba za n73me, postavio sam je negde na strani 32 ili 33, ne budi lenj i potrazi, mislim da ima nekih 4-5 slika

Dymatize
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 20:10

Post od Dymatize »

Zanima me da li postoji negde u opciji kucanja poruka da se izabere smajli.trazio sam i nema :dry:

negde sam cuo da cak ima opcija za graphic smajli ali prvo treba da skontam iz kog menija da izaberem smajli ili ako ima neki program za smajlije help me ;)

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

To za smajlije imas program SMS Wizard koji je free i koji kada ga pokrenes pise da neki Error i kao da je pravljen samo za telefone koji su kupljeni u Aziji ali samo pristisnes 2 puta ok i ide bez problema, a program se automatski sam integrise u fabricki Messaging ali sa tim smajlijima mozes poslati poruku do 70 slova.

emerald
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 10. Jul 2007. 17:35

Post od emerald »

@djoxie: e, hvala ti, zivot si mi spasio.. video sam u komentarima za telefon da ima na forumu i tamo pise 31.str, ija aj kao da idem redom jer tamo nema nista, pa najem na 13. z n73, i rekoh da je permutovano..
LOL
sad jos da nadjem radnju u bg-u u kojoj imaju takvo pakovanje..
eeeeeeee, tezak je zivot :blinky:

e, jos samo ako mozes da mi ostavis pp gde si nasao sa original kutijom bio bih ti zahvalan, posto ovde ne sme da se pise o tome.. :?
Poslednja izmena od emerald u Pon, 16. Jul 2007. 13:24, izmenjeno 1 put ukupno.

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Posto sam vidio da na N95 moze kartica od 8GB da li je neko na N73 pokusavao staviti karticu od bar 4GB i da li je uopste podrzava? Zanima me zato sto na sajtu pise da i N73 a i N95 pise da je max podrzano 2GB a gle cuda za N95. Znam da je N95 hardverski jaci sto se tice procesora i tako to a da li bi onda moglo na N73 4GB bar prepoznati i koristiti se...

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Zašto da ne. Kad Nokia kaže koja je maksimalno podržana veličina kartice, uvek treba računati bar duplo više. Uostalom, N91 radi sa 8GB, zašto bi to bio problem i za N73? :wink:

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Miškoni, hvala na odgovoru. Posto kroz 10-ak dana idem u inostranstvo bio bi i vise nego zadovoljan ako bi uspio naci povoljno (koliko je to moguce) karticu od bar 4GB. Naravno tesko da bi je napunio, uzeo bi je cisto radi zezancije, da se mogu pohvaliti "Ej ja imam 4GB(8GB) u telefonu", to bi bilo nesto necuveno za ove moje drugove ovdje... :D :D :D

P.S. I onda ga prodati nekom od ovih "pametnjakovica" za nekih 500-600 eura, vjerujte mi da ima i takvih mada ih je malo...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

imam problemcic, juce na adi, ja nesto cackam fon sa vlaznim rukama, i odjednom mi se pojavi ikonica (gore gde te obavestava za bt, sluske) koja lici na onu za sluske.. zvoni meni telefon i ne mogu da pricam. na ekranu je priazano da pricam a nit ko mene cuje nit ja nekog cujem.. kapiram da je ovo neki (kako srbi kazu, kratki spoj, zbog vlage (kapljice vode)), ali me zanima sta predstavlja ta ikonica?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Udja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 19:15

Post od Udja »

@djoxie ako nije problem da i meni ostavis pp gde si kupio mob i kolko si ga platio posto to valjda nesme ovde da se pise....thx :oops: :oops:

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Jul 2005. 15:38

Post od SE »

Evo danas sam uzeo N73
Posto je TIM mreze, zeleobih da ubacim najnoviji software za telefon zaminame kako to da uradim i gde moze da se nadje najnoviji Firmware?
Samo da pitam kako se telefon skida sa USB-a, dali se samo isteka ili je potrebno nesto jos da se uradi.

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

SE napisao:Samo da pitam kako se telefon skida sa USB-a, dali se samo isteka ili je potrebno nesto jos da se uradi.
To i mene interesuje... jos nisam uspeo da provalim to :oops: ...

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od SE »

blaster90,
Nadam se da ce neko da nam odgovori sto pre, stvarnom mi treba, pogotovo ovo da ubacim software.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

SE, Da te ne mrzi toliko da koristiš "Traži" i da malo čitaš našao bi celu lepljivu temu posvećenu samo flešovanju i update-ovanju firmvera.
Dok si čekao da ti neko odgovori, mogao si da ga flešuješ 3x 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

SE
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od SE »

gameforce,
Bolje da si mi stavi link za tutorial za opciju trazi posto kagod to radim iznerviram se posto mi izbaci 900 tema.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ukupno imaš 14 lepljivih tema a samo jedna se zove tako da "bode oči".
Potrudi se malo i pročitaj sve što piše u toj temi jako je korisno ;)

Tutorijal za opciju "traži" postoji već skoro godinu dana.
Ali... nema ko da čita :)
viewtopic.php?t=7323
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

cheleba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jul 2007. 22:44

Post od cheleba »

imam problem pa molim za pomoc. kada udjem u kontakte ili propustene pozive pritisnem zeleni taster za pozivanje i telefon ne reaguje. kad ga restartujem problem je otklonjen samo za neko vreme a onda se vraca. moze li neko da mi kaze sta da radim?

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Meni se isto desava, ali retko, samo jednom mesecno otprilike... Resenje ne znam :wacko:

PozZ

cheleba
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jul 2007. 22:44

Post od cheleba »

problem je sto se meni to desava jednom dnevno. jesi li probao sa updateom softvera? ako nema resenja onda ima da trazim novi mob imam garanciju kupio sam ga pre nedelju dana

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Meni je verzija v 3.0638.0.0.1 to je bila najnovija kada su ga update-ovali u Mobisu. Ne znam da li je izasla neka novija u medjuvremenu.

PozZ

Odgovori