Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Re: Samsung Galaxy S IV

Post od Baraba »

Azimuth, ti si sledeći :lol: Imao je ip5 koji je zamenio za S4, malo da promeni. I šta je napisao na predhodnoj strani pošto je malo promenio:
luca napisao:Pa stoji mi auto-sync, ne gasim wifi, nekad 2g nekad 3g stoji, ekran na pola bez auto...
Znas sta je ip5 za ovo... svemir :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kod men radi samo mito i korupcija, drugacije me neces ubediti. Dakle, jedan 5s ispod zita pa nije problem da ga reklamiram po forumu koliko treba :P
Salu na stranu, stvarno se covek brzo navikne na ovako velike displeje (a i bolje aparate :lol: ) i onda eto problema oko vracanja na manje dijagonale...

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Hahaha, tako je! Ovo sam negde video da se tip vratio sa galaksije na iphone
http://makeameme.org/meme/what-is-this-ec0gy8 :lol:
Samo ja ga ne bih reklamirao ni za mito, toliko mi je odbojan brend da nemam reci.
Problem sa baterijom je u vise navrata objasnjen i to su stvari koje se desavaju. Mercedes, Audi, BMW, svi su izbacili po losu seriju odredjenog tipa automobila i vrsili vlasnicim kompletnu zamenu!
I da, ortak iz amerike doneo 5s, caprkao ga malo i garantujem da nista brzi nije od mog S4 na GE romu koji je kastomizovan i nakrcan aplikacijama do bola. :wink:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

marebrus napisao:ps: prva baterija mi je bila crkla posle 3 meseca pa su mi zamenili za novu. procedura traje 3 dana
A gde si menjao? Za sta im treba 3 dana? Kako da koristim tel bez baterije ta 3 dana? ;-) I kakva je procedura?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

Odneses sve sto imas sa papirima u BG Electronic u Dragoslava Srejovica gore kod OFK-e i dobijes bateriju odmah ili u toku dana, sad su nam tako rekli za aparat iz mts-a...

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 19:55

Post od marebrus »

Menjao sam u ovlascenom servisu BEGRAM SERVIS Bulevar Mihajla Pupina 117 11070 Novi Beograd. Nalazi se u zgradi Zeptera preko puta SIV na NBG, ulaz je u prizemlju sa zadnje strane. Info su mi dali u onom brzom servisu u TC USCE. E sto se procedure tice, kad sam otiso tamo oni za pultom su odmah videli o cemu se radi ali kao procedura je da se baterija mora ispitati 24h i tek onda mogu da zamene za drugu. Zasto traje 3 dana? Verovcatno imaju guzvu pa ne mogu odmah da je testiraju, ili ko zna sta vec... Kako da koristis tel bez baterije? Ne mozes ga ni koristiti posto kompletan uredjaj ostavljas njima pa je preporuka da se uradi backup svega...

Ja sam sve ovo radio jos u septembru tak oda je moguce da su sad promenili proceduru posto te baterije crkavaju non stop.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

marebrus, iLuka, hvala vam za informacije. :-) Bogami im necu ostavljati tel...:-P Sutra cu da ih zovem pa cu valjda vise znati. Danas su mi iz Call centra Samsunga rekli da se baterija ispituje al mi nisu rekli koliko to traje. Rekli su da za sve detalje pozovem servis pa ce mi tamo reci.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

marebrus
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 18. Jul 2006. 19:55

Post od marebrus »

Ja sam se ubedjivao sa njima pola sata ali posto nikog od sefova nije bilo onda nista nisam mogao da uradim... oni za pultom su ko teletabisi. Pritom se jasno vidi da je baterija riknula.
Sa srecom svima.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Ninolina, i ti imaš problem sa baterijom ?

artifex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
:: Poco X3 NFC

Post od artifex »

Ocigledno je veliki broj s4-ki sa losim baterijama...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja sam valjda pokrenuo lavinu :) zao mi je sto je vecini tako ali bolje da se zna procedura iako postoji i najmanja sumnja...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Baraba, nije bas da imam problem. Nije se nadula i tako to, nego sam istripovala da je moguće da je falicna jer sam nasla na xda info o serijskim brojevima falicnih pa se moj broj poklapa. Takodje sam ocekivala da duze traje nego na S3 (na njemu sam inace imala i kernel koji je poboljsavao trajanje baterije) ali nije bas tako, bar ne uvek. Mozda sam previse ocekivala? Na S4 doduše nemam neki Custom kernel - svi su nesto bezveze. Ima neko preporuku za Custom kernel za S4? Ja probala jedan i tel poceo da se povremeno restartuje pa sam od njega odustala.

zoreli
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
:: Galaxy S21 Plus

Post od zoreli »

Za S4 fabrički kernel je i dalje najbolji, rekoh za trajanje baterije - 4.2.2 zakon , 4.3 apsolutna katastrofa po svemu (knox, baterija... itd ) ... Valjda će KitKat to sve ispraviti .
16 godina na forumu MOBILNISVET

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Moze li s4 da se otkljuca u kucnoj radinosti ?
Note IV N9100 dual

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Testirao sam bateriju: popaljeni svi senzori,osvetljenje na maximum,bez stednje napajanja,bukvalno sve sto moze na max...potrosena baterija za 15 sati sa 3sata i 40min upaljenog displeja...
Sa 50% osvetljenjem, upaljenom stednjom napajanja i sa nekim senzorima, malo manje od 5 sati upaljenog ekrana...
Valjda ce ovaj kit-ket malo popraviti situaciju...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Pa to ti je skroz ok... Meni treba da drzi minimum 16 sati ako sam toliko i budan... Recimo, od 8-23,24h... To mi je minimum zahteva od bilo kog aparata :)

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

toda81, moze i to na identican nacin kao sto se S2 otkljucava :wink:

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

iLuka, pa i meni je bitno da izdrzi od 9 ujutru do 23h,ja kada vec dodjem kuci stavim ga na punjac celu noc i sve tako...od kada sam ga kupio nikada nisam na max sve zivo popolio pa sam hteo da vidim kako ce se snaci...

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Upravo smo saznali da su kineske lose a made in taiwan dobre... Lik ima tu sa tajvana i dobra je vec 10 meseci :) (10 meseci nije promenio telefon!?!?) :lol:

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od weska88 »

Ova je moja,sto se nje tice odlicnaje ali softverski malo jos da ispeglaju...
Slika

Odgovori