HTC HD2

Fabrički OS, Android, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OS
Odgovori
Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47

Post od Kickingbird »

gargamel, ja sam ti jako zahvalan na kompletnoj podršci po pitanju mog problema. Moja jedina kočnica pored neiskustva u bilo kakvim softverskim zahvatima je činjenica da sam očekivao od gotovo novog uređaja da funkcioniše OK. U svakom slučaju hvala.

dream weaver, hvala, deluje razumljivo pokušaću.

Adams
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jun 2010. 15:12

Post od Adams »

Kickingbird, Rekao si da je radio 4 meseca dobro,pa tek onda poceo da ,,zabada''....Za 4 meseca ko zna sta je sve uslo u telefon..... :)
Nokia Lumia 1520

Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47

Post od Kickingbird »

Adams, moguće jedino preko interneta koji svako veče koristim na telefonu 1-2sata. Od softvera kao sto rekoh nije bilo nikakvih eksperimenata osim iGo. Ne znam da li za WinMo telefone postoji neki program poput disk defragmentera ili clean registry programa na kompu, kojim bi povremeno počistio telefon od repova-

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Danas sam i ja iskusio isto "zabadanje" u Androidu, u browseru i to je kap koja je prelila casu (a nije bio pregrejan) tako da sledi menjanje ROMa (vise iz znatizelje), a posle mesec dana od stavljanja, ali uz svakodnevno visesatno gnjavljenje svim i svacim.

Javi kako je proslo i konkretno sta ti tokom nekog dela procesa nije jasno (iako nije ni nama stosta jasno, jel tako Dream Weaver ;) )
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

bobbic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 27. Feb 2011. 16:36

Post od bobbic »

Kickingbird napisao:Ne znam da li za WinMo telefone postoji neki program poput disk defragmentera ili clean registry programa na kompu, kojim bi povremeno počistio telefon od repova
Postoji ,,Pocket Mechanic" program ,koji izmedju ostalih korisnih alatki ima i opciju -defragment storage,lako ces ga pronaci preko Google-a.

A moje pitanje za sve fanove telefona HD2 je da li u Srbiji uopste moze da se kupi originalna,ali stvarno originalna baterija ?? Guglam vec danima bez rezultata,sve sto sam nasao su neki sumnjivi proizvodjaci a bogami i prodavci. Steta sto Telenor nema bolju podrsku za korisnike njihovih telefona ili da makar htc ima svoje predstavnistvo u Srbiji.

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

gargamel4, svaki dan nesto novo naucim 8) i sto vise znam to shvatam koliko jos ne znam :lol:
bobbic, imas HTC Srbija pa mozda oni imaju ako ne onda ne znam http://www.htc.com/rs/
and justice for all...

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 01:43

Post od sanjke »

Može li neko meni da pomogne oko Spb shell-a i tema?Mogu li ja ubaciti spb shell u moj fabrički telefon?
Hvala
HTC HD2 ANDROID

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Jednom davno sam koristio taj SPB ali na tytn II dok na HD2 nije mi ni padalo na pamet ali izgleda da moze http://forum.xda-developers.com/showthr ... hlight=spb

E sad kako tu ti ne mgu pomoci :)
and justice for all...

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Ok,
a može li mala pomoć oko instaliranja tema u hd2 sa win 6.5?
HTC HD2 ANDROID

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

sanjke, za to ce ti trebati onaj cookie home posto on podrzava te teme i ta cuda .

bobbic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bobbic »

sanjke napisao:Može li neko meni da pomogne oko Spb shell-a i tema?Mogu li ja ubaciti spb shell u moj fabrički telefon?
Mozeš da ubaciš Spb shell u svoj tel kao i svaki drugi program .cab file.
Ja imam hd2 sa Energy's Titanium romom koji nema manilu u sebi jer mi je ona skroz bezveze.
Umesto manile koristim spb shell koji je fenomenalan,normalno za moje potrebe.
sanjke,sve sto te zanima u vezi shella slobodno pitaj :)
Dream Weaver napisao:bobbic, imas HTC Srbija pa mozda oni imaju ako ne onda ne znam http://www.htc.com/rs/
Hvala Dream Weaver za odgovor,ali na sajtu nema ničega osim telefona,nema nikakve prateće i rezervne opreme. Čak sam postavljao to pitanje i na njihovom profilu na fejsu ali niko nema odgovor :(
Čudno je da tako moćna firma kao HTC nema podršku za korisnike kojima treba rezervna baterija nego nas prepuštaju raznim Turkcell indijancima koji prave baterije za jednokratnu upotrebu :(
HTC Sensation-rooted-sennheiser cx300

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

bobbic, hvala ti,skinula sam ja mislim verziju 3.5.5 ili tako nešto slično pa ću baš probati večeras da vidim kako to radi.Koristiš li ti neku drugu verziju i koju?
HTC HD2 ANDROID

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

sanjke, javi kako je proslo :)

bobbic, stvarno cudno da takva fima nema podrsku za rezervne delove ili je to mozda problem u nasoj zemlji. Mozda u Madjarskoj, Grckoj postoji neki zvanicni HTC shop :unsure:
and justice for all...

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Ubacila sam spb shell 3.5 i lepo izgleda,samo još da ga provalim i prepodesim kako meni odgovara.
Ako se neko seća iz prethodnih postova da sam tražila kako da se okrene ekran na garmin xt-u,epa našla sam kako i radi.Evo vam mala pomoć od mene:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=738309
HTC HD2 ANDROID

bobbic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bobbic »

Sanjke,ja koristim isto 3.5.5 verziju jer je to poslednja verzija. Trebaće ti malo vremena da provališ sve opcije pa ako imaš neko pitanje reci.Stvarno spb može da se podesi da bude mnogo zgodniji za upotrebu nego manila,a i lepši jer se wallpaper lepše vidi.
Problemčić je oko ubacivanja gradova u weather na spb shellu jer nema svih gradova tako da sam morao da pišem mail spb-u da mi ubace Kruševac u cities.db data fajl koji sam kasnije ubacio u programs/spb shell itd... :)

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

bobbic, Imam jedan problem,neće da mi se sinhronizuje fon kad ga zakačim na pc.Radilo je sve dobro dok nisam ubacila spb shell.Ima li neke pomoći?
HTC HD2 ANDROID

bobbic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bobbic »

pokušaj da podesiš fon da ga pc prepoznaje kao sd card (usb to pc ikonica u settings/connections)
Ja uglavnom tako koristim fon kada ga prkačim na komp,ali prethodno izađem iz shella settings/spb shell pa desni taster ,pa exit shell.

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

Kao sd card radi bez problema ali meni treba baš treba sinhronizacija.Neće da se poveže ni na računaru sa win7 ni sa xp.
HTC HD2 ANDROID

bobbic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od bobbic »

Ups, pokušaj sa verzijom 3.5.3 koja je po meni najstabilnija :unsure:
Jesi li pokušala exit shell pre priključivanja na pc ?

sanjke
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od sanjke »

bobbic, ma jesam, sve sam probala i neće da se sinhronizuje. Ne znam šta da radim.
HTC HD2 ANDROID

Odgovori