Samsung Galaxy S IV (I9500 / I9505 / I9506)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Одг: Samsung Galaxy S IV
Druze naravno da je vis3 nego prjmjetna. Pricam iz iskustva jer sam imao i s4 i sad imam note3. Ne znam koliko se krece taj model al da je dosta bolji od obicnog s4 jeste!
Pa skuplji je mozda nekih 25-30 euraAndroid83 napisao:Druze naravno da je vis3 nego prjmjetna. Pricam iz iskustva jer sam imao i s4 i sad imam note3. Ne znam koliko se krece taj model al da je dosta bolji od obicnog s4 jeste!
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: Samsung Galaxy S IV
Pa onda uzimaj njega kada vec nije maltene nikakva razlika u ceni. Pokajati se sigurno neces.
Zavisi gde gledas.zoreli napisao:50€ je skuplji na "crno"
Ma uzeo bih ga kada bih ga nasao u nekoj od ovih manje - vise proverenih radnji, tipa Logic shop.Azimuth napisao:Pa onda uzimaj njega kada vec nije maltene nikakva razlika u ceni. Pokajati se sigurno neces.
- Jorda
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
- :: Prism Blue S10
Meni je nexus look dosadio, pa sam flesnuo Omegu 4.4.2 i dobra je. Stabilan, brz ROM, dosta tweakova i tako to. 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Baterija prvo punjenje. Auto osvetljenje. 3G sve vreme.

Skype cedi bateriju, video poziv, bez njega bi gurao displej jos.

Skype cedi bateriju, video poziv, bez njega bi gurao displej jos.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
I ja sam zadovoljan baterijom.
Pa izgura od ujutru do uvece lagano, ja ga svaku noc punim i zadovoljan sam...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa dobro, nije toliko losa baterija koliko su pisali po internetima. Lepo je kad ne moras da razmisljas 2 dana, ali i ovako obicno svako vece prespava covek pa ne vidim sta je problem da se stavi telefon na punjac. Samo da izgura od jutra do veceri maltretiranje i to je to.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Kakvi su vaši utisci o 4.4.2 na S4 , ja sam juče stavio SEE 4.4.2 (I9505XXUFNB9_I9505OXXFNB2_I9505XXUFNB9_HOME.tar) , isti je kao na Note 3 (ali baš ne radi isto ) , oseti se snaga procesora i 3gb RAM-a na Note-u . Ali u principu nemam nekih zamerki , samo me trajanje baterije zanima .
Još nešto , da li ste primetili da (na 4.4.2) iGo neće da radi ako je instaliran na memorijskoj kartici a sa interne memorije radi (isto je tako i na Note 3 )
Još nešto , da li ste primetili da (na 4.4.2) iGo neće da radi ako je instaliran na memorijskoj kartici a sa interne memorije radi (isto je tako i na Note 3 )
16 godina na forumu MOBILNISVET

Meni je ovaj za Nordiske zemlje...sta znam ja sam u principu zadovoljan, sve radi glatko i lepo nemam zamerke...bateriju drzi od 4-5 sati screen on...igo je meni i pre bio na telefonu, jer mi crkla memoriska, sada je od 2gb tako da nije ni bio na njoj...Ja bih voleo da ti kazes tvoj utisak, jer si ga koristio i na 4.2.2 i 4.3 i sada...
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Ok, evo izneću utiske za dan dva dok se sve "slegne" , inače ovaj moj je bio sa 4.2.2 pa sam flešnuo 4.3 i onda 4.4.2 pa onda reset i wipe . Imao sam ranije S4 sa 4.2.2 i opet posle sa 4.3 , baterija 20% duže traje na 4.2.2 u odnosu na 4.3
16 godina na forumu MOBILNISVET
Pa kada slegne reci utiske ja kada sam kupio S4 vec je bio izasao 4.3 tako da ga nisam koristio, jesam malo na i377 dan, dva...meni se cini da duze drzi sa 4.4.2 nego sa 4.3...
Edit:
sa 4.4.2 nekada mi za noc za 7-8 sati skine 1% baterije,to mi se nikada pre nije desilo...
Edit:
sa 4.4.2 nekada mi za noc za 7-8 sati skine 1% baterije,to mi se nikada pre nije desilo...
Poslednja izmena od weska88 u Čet, 06. Mar 2014. 17:53, izmenjeno 1 put ukupno.