Yettel novosti
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Naravno, ja na primer prema omiljenom broju napravim bar 30 minuta dnevno. A dosta puta i mnogo više
Na mts-u sam naravno. Kod Telenora je za mene nezanimljiv omiljeni broj, i odmah sam ga isključio kad su poskupeli na 1 din/1 min.

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
9. maj 2009. – Od sutra za Telenorove korisnike važe nove cene roming usluga. Podela zemalja po zonama, kao i sistem da u jednoj zoni važi jedna cena, ostaje nepromenjen.
Dolazni pozivi u prvoj zoni za postpejd korisnike poskupeće za tri dinara, a za pripejd za dva dinara po minuti. Odlazni pozivi za sve korisnike u prvoj i drugoj zoni poskupeće za 5 dinara, a u trećoj za 10 dinara po minuti. SMS za sve korisnike poskupeće u prvoj i drugoj zoni za 2 dinara, a u trećoj za 3 dinara. Cene GPRS saobraćaja ostaju iste.
Telenorovi korisnici u Crnoj Gori koji koriste usluge mreže Promonte od sada će plaćati dolazne pozive 8 din po minuti. Odlazne pozive ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, kao i SMS poruke ka svim destinacijama plaćaće po promotivnoj ceni od 14 din po minuti. Cena SMS poruke je 8 din. U ove cene nije uključen PDV i Porez na upotrebu mobilnog telefona.
Promocija se aktivira bilo slanjem SMS-a sa tekstom „Promonte“ na 7724 ili preko USSD menija *111#, pod-meni Tarifni dodatak, opcija Promonte roming. Aktivacija SMS-om je moguća samo iz naše mreže, dok je aktivacija preko USSD menija moguća i iz rominga. Aktivacije su potpuno besplatne.
Pripejd korisnici mogu da uštede i do tri puta ako, umesto da direktno pozovu broj, ukucaju kod *123*, a potom i broj telefona i #.
Dolazni pozivi u prvoj zoni za postpejd korisnike poskupeće za tri dinara, a za pripejd za dva dinara po minuti. Odlazni pozivi za sve korisnike u prvoj i drugoj zoni poskupeće za 5 dinara, a u trećoj za 10 dinara po minuti. SMS za sve korisnike poskupeće u prvoj i drugoj zoni za 2 dinara, a u trećoj za 3 dinara. Cene GPRS saobraćaja ostaju iste.
Telenorovi korisnici u Crnoj Gori koji koriste usluge mreže Promonte od sada će plaćati dolazne pozive 8 din po minuti. Odlazne pozive ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, kao i SMS poruke ka svim destinacijama plaćaće po promotivnoj ceni od 14 din po minuti. Cena SMS poruke je 8 din. U ove cene nije uključen PDV i Porez na upotrebu mobilnog telefona.
Promocija se aktivira bilo slanjem SMS-a sa tekstom „Promonte“ na 7724 ili preko USSD menija *111#, pod-meni Tarifni dodatak, opcija Promonte roming. Aktivacija SMS-om je moguća samo iz naše mreže, dok je aktivacija preko USSD menija moguća i iz rominga. Aktivacije su potpuno besplatne.
Pripejd korisnici mogu da uštede i do tri puta ako, umesto da direktno pozovu broj, ukucaju kod *123*, a potom i broj telefona i #.

Telenor Srbija Twitter profil od danas je dostupan na adresi http://twitter.com/telenorsrbija
Preko ovog komunikacionog kanala možete trenutno saznati najnoviju informaciju iz Telenora, a ukoliko ste i registrovan korisnik Twitter servisa, mozete postati i pretplatnik (follower) Telenor Srbija Twitter servisa i time komentarisati odredjenu informaciju ili vest, oceniti je, ili se cak i ukljuciti u tekuci dijalog izmedju postojecih pretplatnika.

iPhone 6 Plus
Zanimljivo je djuice@rs, kako postavljaš sve one novosti koje su korisnicima manje važne ili potpuno nevažne. Evo ja sam danas saznao za ova poskupljenja u roamingu i odmah sam postavio obaveštenje o tome ovde na forumu a to je trebalo ti da prvi uradiš. In fact, ti nikada i ne postavljaš nikakva obaveštenja o poskupljenjima već samo ono nevažno i zaobilazno. Jako neprofesionalno s tvoje strane. 

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
To se zove profesionalno reklamiranje...Oni trebaju da izraze svoje pozitivne strane a ne negatvne da bi se ljudi odlucili za njihove pakete.Isto tako on nikad nece (barem ne bi trebao) da se upusta u rasprave sa korisnicima ili bilo kim jer tako narusava ugled svoje kompanije.
Totalno razumem postupke djuica

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Od subote 13. juna stupaju na snagu ispravke u primeni vladinog Poreza na upotrebu mobilnih telefona (PUMT). Usluge „SOS kredit“ i „5 za 20“ -- sada „5 za 22“ – koje su prvobitno bile izuzete od ovog poreza, od sada će biti oporezovane. Porezu neće podlegati zamena SIM kartice, kako je to ranije bilo predviđeno.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
Izgleda da su se Telenorci gadno navukli na drustvene socijal mreze 
pre oko svega tri meseca vrx vrxova i preterano dobar im je bio facebook sad su ga izgleda izgustirali i sad cvrkucu na Twitter -u , nadam se da nisu zaboravili myspace
Kad malo bolje razmislim mozda ima tu nekih skrivenih znakova i signala , posto je stanje sa cenama usluga mobilne telefonije u zemljici srbijici gore i katastrofalnije nego li 97 -98 godine prosloga veka mozda bi stvarno trebali da ih obrisemo izvadimo bateriju i odlozimo u neku kutijicu i u fioku i kao ljubitelji telenora predjemo kod istih na socijal mreze

pre oko svega tri meseca vrx vrxova i preterano dobar im je bio facebook sad su ga izgleda izgustirali i sad cvrkucu na Twitter -u , nadam se da nisu zaboravili myspace

Kad malo bolje razmislim mozda ima tu nekih skrivenih znakova i signala , posto je stanje sa cenama usluga mobilne telefonije u zemljici srbijici gore i katastrofalnije nego li 97 -98 godine prosloga veka mozda bi stvarno trebali da ih obrisemo izvadimo bateriju i odlozimo u neku kutijicu i u fioku i kao ljubitelji telenora predjemo kod istih na socijal mreze

Od danas korisnici Telenora i Facebooka mogu da se prijave za besplatne sms notifikacije na http://www.facebook.com/mobile/ .
Zahvaljujuci Telenoru, jedinom operateru u zemlji koju nudi ovu uslugu, Srbija je svrstana medju prve zemlje u Evropi u kojima je usluga dostupna.
Zahvaljujuci Telenoru, jedinom operateru u zemlji koju nudi ovu uslugu, Srbija je svrstana medju prve zemlje u Evropi u kojima je usluga dostupna.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Lobachewsky
- Gatekeeper