Yettel novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Naravno, ja na primer prema omiljenom broju napravim bar 30 minuta dnevno. A dosta puta i mnogo više 8) Na mts-u sam naravno. Kod Telenora je za mene nezanimljiv omiljeni broj, i odmah sam ga isključio kad su poskupeli na 1 din/1 min.
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Srecom pa sada imaju ovu promociju koja je bolja od oba omiljena broja zajedno. . .
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 17. Jul 2007. 21:13
:: LG L7 II

Post od Aleksaboy »

9. maj 2009. – Od sutra za Telenorove korisnike važe nove cene roming usluga. Podela zemalja po zonama, kao i sistem da u jednoj zoni važi jedna cena, ostaje nepromenjen.

Dolazni pozivi u prvoj zoni za postpejd korisnike poskupeće za tri dinara, a za pripejd za dva dinara po minuti. Odlazni pozivi za sve korisnike u prvoj i drugoj zoni poskupeće za 5 dinara, a u trećoj za 10 dinara po minuti. SMS za sve korisnike poskupeće u prvoj i drugoj zoni za 2 dinara, a u trećoj za 3 dinara. Cene GPRS saobraćaja ostaju iste.

Telenorovi korisnici u Crnoj Gori koji koriste usluge mreže Promonte od sada će plaćati dolazne pozive 8 din po minuti. Odlazne pozive ka svim mrežama u Srbiji i Crnoj Gori, kao i SMS poruke ka svim destinacijama plaćaće po promotivnoj ceni od 14 din po minuti. Cena SMS poruke je 8 din. U ove cene nije uključen PDV i Porez na upotrebu mobilnog telefona.

Promocija se aktivira bilo slanjem SMS-a sa tekstom „Promonte“ na 7724 ili preko USSD menija *111#, pod-meni Tarifni dodatak, opcija Promonte roming. Aktivacija SMS-om je moguća samo iz naše mreže, dok je aktivacija preko USSD menija moguća i iz rominga. Aktivacije su potpuno besplatne.

Pripejd korisnici mogu da uštede i do tri puta ako, umesto da direktno pozovu broj, ukucaju kod *123*, a potom i broj telefona i #.

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Post od evolution »

Slika

Telenor Srbija Twitter profil od danas je dostupan na adresi http://twitter.com/telenorsrbija

Preko ovog komunikacionog kanala možete trenutno saznati najnoviju informaciju iz Telenora, a ukoliko ste i registrovan korisnik Twitter servisa, mozete postati i pretplatnik (follower) Telenor Srbija Twitter servisa i time komentarisati odredjenu informaciju ili vest, oceniti je, ili se cak i ukljuciti u tekuci dijalog izmedju postojecih pretplatnika.

;)
iPhone 6 Plus

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Zanimljivo je djuice@rs, kako postavljaš sve one novosti koje su korisnicima manje važne ili potpuno nevažne. Evo ja sam danas saznao za ova poskupljenja u roamingu i odmah sam postavio obaveštenje o tome ovde na forumu a to je trebalo ti da prvi uradiš. In fact, ti nikada i ne postavljaš nikakva obaveštenja o poskupljenjima već samo ono nevažno i zaobilazno. Jako neprofesionalno s tvoje strane. :uhuh:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

To se zove profesionalno reklamiranje...Oni trebaju da izraze svoje pozitivne strane a ne negatvne da bi se ljudi odlucili za njihove pakete.Isto tako on nikad nece (barem ne bi trebao) da se upusta u rasprave sa korisnicima ili bilo kim jer tako narusava ugled svoje kompanije. 8) Totalno razumem postupke djuica
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Od subote 13. juna stupaju na snagu ispravke u primeni vladinog Poreza na upotrebu mobilnih telefona (PUMT). Usluge „SOS kredit“ i „5 za 20“ -- sada „5 za 22“ – koje su prvobitno bile izuzete od ovog poreza, od sada će biti oporezovane. Porezu neće podlegati zamena SIM kartice, kako je to ranije bilo predviđeno.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

Aleksaboy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od Aleksaboy »

Bolje nam je bilo pod Turcima. Oni su tražili čuvenu desetinu (10%) a ovi naši danas 18% + dodatnih 10% na mobilnu telefoniju. Ako nismo mogli trpeti turski zulum, kako li onda trpimo naš pitam se. :x

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Aleksaboy, nemoj da si na kraj srca, Turci su imali i danak u krvi... a to je mnogo strasnije od ovoga. Sto se Twittera tiche - glupost svoje vrste!!!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

U prvi mah nisam hteo da komentarisem.
Ali ovo sto je djuice@rs naveo kao poslednja vest,bez uvrede,za mene je apsolutna besmislica i nevidjena glupost.
Slika

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Haha Twitter, mali korak za telenor, al' veliki ...... :)

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Mali korak za čovječanstvo, ali veliki za Telenor. Hahahahaaha. :lol: :wacko:

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

Izgleda da su se Telenorci gadno navukli na drustvene socijal mreze :D
pre oko svega tri meseca vrx vrxova i preterano dobar im je bio facebook sad su ga izgleda izgustirali i sad cvrkucu na Twitter -u , nadam se da nisu zaboravili myspace :lol:
Kad malo bolje razmislim mozda ima tu nekih skrivenih znakova i signala , posto je stanje sa cenama usluga mobilne telefonije u zemljici srbijici gore i katastrofalnije nego li 97 -98 godine prosloga veka mozda bi stvarno trebali da ih obrisemo izvadimo bateriju i odlozimo u neku kutijicu i u fioku i kao ljubitelji telenora predjemo kod istih na socijal mreze :wink:

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Od danas korisnici Telenora i Facebooka mogu da se prijave za besplatne sms notifikacije na http://www.facebook.com/mobile/ .
Zahvaljujuci Telenoru, jedinom operateru u zemlji koju nudi ovu uslugu, Srbija je svrstana medju prve zemlje u Evropi u kojima je usluga dostupna.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

Ekstra, ovo sam cekao! :lol: Jel' moze sada i koji megabajt besplatno, da mogu da se zakacim na taj fejsbuk.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

A ja evo kazem da im to NE RADI!!! Prijavio sam se, stiglo mi je par notifikacija, a telefon (062 da ne bude zabune) i dalje NEM!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

da li je neko ko je na prepaidu primetio novu vrstu ponude u meniju *111#???
meni se javila miks ponuda, za 100 dinara 100 minuta u mrezi, 100 sms-a prema svim mrezama i 10mb interneta.
e sad mozda je to ono sto se dobija kad mesec dana ne dopunis ali za te pare je odlicno...
::luv phonez::

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper

Post od Lobachewsky »

miodrage, mozda ove najosnovnije... nova poruka, novo pisanje po zidu...
djoxie, kod nekih je idalje '10 para za minut', drugi imaju tu mix ponudu koja opet zavisi od tvoje potrosnje....

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Da, odnosi se na novu poruku, novi komentar, novi status odabranih prijatelja, obavestenja o tagovanim slikama. Takodje, moze smsom da se menja status, odgovara na poruke, da se dodaju prijatelji...Odlazne poruke ka broju 32665 (FBOOK) se standardno tarifiraju.

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Људи зар није логичније да скинете апликацију facebook?
Ја је имам и има све функције као на компу,тако рећи.
А не да се цимате око Теленора :lol:
Nokia 6220 Classic

Odgovori