S obzirom da je deo foruma predviđen za "smart" telefone zaključan, postavljam svoju dilemu ovde...
Elem, razmišljam i lomim se između ova dva modela.
Otprilike su koliko-toliko slični, s tim što je od bitnijih stvari na strani HTC-a jača cena i QWERTY tastatura, dok HP ima bolji ekran i koliko mi se čini bolji procesor (ne primetih neke bitnije razlike od ovih).
Ima li neko iskustva sa ovim čudima?! Treba mi i telefon i PDA u jednom, ne bih razdvajao. Razmišljao sam i o "digitronu" E61, ali sam više za tačskrin
Hvala unapred na odgovorima
P.S. Evo linka gde su upoređeni sa GSMarene...
Dilema - HTC P4350 ili HP iPAQ RW6815?!
- outlaw
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
- Kontakt:
Dilema - HTC P4350 ili HP iPAQ RW6815?!
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa na strani HP-a je jos i baterija koja je znatno jaca tj. duza autonomija, manjih je dimenzija i tezine, zivahnije boje, cistiji zvuk i to bi bilo to. A bas i nisam siguran kliko je qwerty praktican a pogotovu kad se ovako izvlaci. Ne znam, ali koliko cujem od ljudi koji koriste pda, najzadovoljniji su oni koji imaju HP i Dell
moj savet iz iskustva - drzao sam oba modela u ruci, koristio cak HTC neko vreme, i mogu da ti kazem da je HP sa ovim modelom izuo konkurenciju!!!
PDA HP-ov je toliko dobar da nemam reci, a nadam se da si ga i ti video iz ruke jer je cak i dizajn prelep! shto se tice tastature - windows mobile je skroz za stylus, nece ti toliko nedostajati keyboard, a RW6815 ce te prijatno iznenaditi sa obradom podataka, cak toliko da ti nece biti jasno kako
e da - idealno reshenje za cuvanje skreen-a, HP wins on that field allso
PDA HP-ov je toliko dobar da nemam reci, a nadam se da si ga i ti video iz ruke jer je cak i dizajn prelep! shto se tice tastature - windows mobile je skroz za stylus, nece ti toliko nedostajati keyboard, a RW6815 ce te prijatno iznenaditi sa obradom podataka, cak toliko da ti nece biti jasno kako

e da - idealno reshenje za cuvanje skreen-a, HP wins on that field allso

There is no knowledge that is not power
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Nisam jos video HTC-ove modele u BG, mada priznajem da me neki vrlo zanimaju. Voleo bih da vidim i Eten X800 ali kad dodje kod nas verujem da ce biti skuplji od prosecnog laptopa
. BTW, jedan moj ortak je imao HP 6515 ali se stalno zalio da usporava i baguje.
Za vecinu HTCovih modela kazu da imaju odlicnu konstrukciju i solidnu autonomiju sto nije nevazno. Sve u svemu jedva cekam da doju kod nas ali nijedan nisam probao pa ti bas i ne mogu biti od neke pomoci
. Poseti sajt gsmarena.com, ima i nekih testova

Za vecinu HTCovih modela kazu da imaju odlicnu konstrukciju i solidnu autonomiju sto nije nevazno. Sve u svemu jedva cekam da doju kod nas ali nijedan nisam probao pa ti bas i ne mogu biti od neke pomoci

Motorola Moto G
- outlaw
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
Ima ih na nekoliko mesta, ne znam da li smem ovde da postavim linkove zbog reklame...?nick6 napisao:Nisam jos video HTC-ove modele u BG, mada priznajem da me neki vrlo zanimaju.
vertu ::
Kakva je varijanta to što nema tastaturu, bilo kakvu?! Da li se smoriš kada treba da otkucaš poruku (na kucanje u vožnji ću zaboraviti), kako pozivaš telefone, iz imenika ili kako?! Daj još neki info, kako traje baterija, koliko, za šta ga koristiš?! Fala unapred!
Izmenio:gameforce:Ne citiraj kompletne postove a naročito one iznad tvog.Ne postuj 2 posta uzastopno!
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- outlaw
- Povremeni posetilac
- Kontakt:
fain2daniel, baš zato se i lomim, i nikako da prelomim... Generalno ne kucam nešto previše poruke, u principu najviše komuniciram sa šefom koji je non-stop na putu, a to su poruke od 500-600 karaktera, tako da mi je touch screen tu velika prednost.
Doduše, moraću da se odviknem od kuckanja u autu, ali Bože moj
Najverovatnije ću uzeti HP pa ću preneti utiske...
Hvala!
Doduše, moraću da se odviknem od kuckanja u autu, ali Bože moj

Najverovatnije ću uzeti HP pa ću preneti utiske...
Hvala!
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
outlaw, evo ovako i meni je bilo cudno u pocetku bez tastature al sam navikao,na kuckanje u kolima zaboravi jer ako kuckas sa olovcicom onda ne mozes sa jednom rukom nikako a opet ta slova ne mozes prstima jer su jako sitna,ovako za pozive imas prvo levo dugme ti je za imenik i sa tasterom koje je u sredini (gore,dole,levo,desno) ides na dole i kad izaberes koga ces da zoves samo pritisnes dugme ispod tj. drugo sa leve strane (zelenu slusalicu) i pozivas normalno kao sa obicnim mobilnim telefonom.A ako pozivas broj koji nemas u imeniku,samo pritisnes zelenu slusalicu i pojave ti se brojevi koje vec mozes da bockas i prstom jer su krupniji,i onda kad otkucas broj mozes bocnuti na ekranu i "Talk" a mozes i samo da pritisnes zelenu slusalicu...sta ti je lakse svejedno je.A ja ga koristim najvise za internet,jer je brz dosta,za mail-ove i tako...a baterija mi traje u proseku po 4 dana sa umerenim koriscenjem,i puni se dosta brzo...tako da neces pogresiti ako ga uzmes.
Ako imas jos neko pitanje,pitaj slobodno.
pozzzzzzzzzz

Ako imas jos neko pitanje,pitaj slobodno.
pozzzzzzzzzz

<<<Black N96>>>