Sat pored baterije

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Sat pored baterije

Post od MilančeBGD »

Verovatno da ste primetili i znate za ovaj sat,posto nisam bas gledao da li postoji opcija da se on iskljuci molio bih one da mi odgovore.Koliko sam ja primetio on je tu uvek :) ili ipak ga negde nema.

Slika
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

pogledaj sledece smajlije, reprezentuju moje citanje, i pokushaj da skapiram shta hocesh u ovoj temi -
:D :D :) :| :| :| :? :? :? :unsure: :dry: :dry: :uhuh: :disgust: :blinky: :wacko: :lol:
There is no knowledge that is not power

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

:lol: :D treba mi za nesto,samo sam pitao
da li se on moze iskljuciti??
da li je uvek tu??? ili ipak u palyeru ili u nekom folderu ga nema :wink: :roll:

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

Ne postoji opcija da se sat iskljuci,a ta fora je napravljena da bi u svakom trenutku mogao da vidis koje je vreme umsto da se vracas na start screen!
Sat se ne vidi kad gledas slike,video snimke,kad pokrenes neke aplikacije... :wink:
Zivo me zanima za sta ti to treba! :D

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa znao sam da ne postoji opcija da se iskljuci,i po meni je veoma korisna :wink:

Evo da otkrije o cemu se radi :) izletele su neke slike na nekom kineskom sajtu,na to da se u k800i moze ubaciti walkman 2.0 player i ja sam(poput serije CSI :lol: ) krenuo da istrazujem malo slike i pogledajte sta mi je zapalo za oko :wink:
Inace da da spomenem da taj sto je postavio slike prica nesto da je stavio w850i sw u k800i :wacko:

SlikaSlikaSlika Slika

Prva slika je slika k800i sa njegovim sw i kad se udje u player sat stoji,jel tako :roll:
druga slika,je slika tog k800i sa walkman 2.0 playerom(ili w850i sw kako korisnik navodi)
treca slika(i 4) je slika w850i i walkman 2.0 playera na njemu jel sat stoji :ohmy:
i ko koga sad tu zez

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

poslednja slika je slika prototipa... serijski w850 imaju drugačiju navigaciju... a sat se ne prikazuje kada imaš više od 4 "ikonice" pri vrhu ekrana... :wink:

teorijski je to moguće... ali je užasno komplikovano...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Akki, ma ok je za navigaciju ja sam samo gledao da li je sat uvek tu,i kad udjes u player.Postavio sam ove moje slike i na nekim stranim forumima,i svi su zakljucili da ovaj k800i sa walkman 2.0 playerom je FAKE :roll:

Odgovori