Pozdrav svima!
Vec skoro godinu dana koristim N-Gage i telefon je odlican. Jeste da je veliki, ali navikne se vremenom.
Imam par pitanja za one koji znaju vise od mene.
Dugo pokusavam da pronadjem neku aplikaciju za N-Gage koja bi dozvolila promenu skin-ova menija, ali nista. Sa nekoliko programa nisam imao srece, jer posle skidanja sa net-a nisu radili. Da li je uopste moguca takva promena?
Imam skoro sve igre za N-Gage do sada, ali mi ni na jednoj ne radi opcija N-Gage Arena. Da li je to zato sto su igre krekovane ili ...?
Kada ce biti dostupan N-Gage Arena software za download i zaobican N-Gage. Ta aplikacija je preinstalirana na N-Gage QD aparatu. Nesto kao multiplayer opcija kojom se preko GPRS-a moze takmiciti u zeljenim igrama.
Da li neko ima code za SmartMovie v2.44?
Unapred hvala svima!
Marko MI2
N-Gage Arena skinovi
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Ja koristim Wild Skinz, mada on menja samo izgled glavnog menija. Meni je više značajan zbog jednog reda više prikazivanja reda na ekranu i pokazivanja koliko koja aplikacija zauzimna operativne memoirje na aparatu, nego zbog izgleda.
Za N-gage arenu nema pomoći, jer igra je ipak krekovana, a za N-gage takve aplikacije, koliko ja znam, nema. Ja imam, smejaćete se svi, Smart Movie 2.0, ali radi odlično, nemam nikakvih zamerki.
Za N-gage arenu nema pomoći, jer igra je ipak krekovana, a za N-gage takve aplikacije, koliko ja znam, nema. Ja imam, smejaćete se svi, Smart Movie 2.0, ali radi odlično, nemam nikakvih zamerki.

U susret novim izazovima...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- mi2scg
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
- Kontakt:
>>>
Jedina igra no kojoj mi do sada radi N-Gage Arena je Snakes 3D - to je popularna Nokia zmija, samo mnogo bolja i u 3D.
Smart Movie sam nabavio krekovan, v2.47, radi odlicno i ima neke opcije vise od verzije koju sam poslednji put koristio.
Pozdrav svima!
Marko MI2
Smart Movie sam nabavio krekovan, v2.47, radi odlicno i ima neke opcije vise od verzije koju sam poslednji put koristio.
Pozdrav svima!
Marko MI2