melodije za e250 pomoc???

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
ctrl_0123
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 01. Maj 2007. 14:51

melodije za e250 pomoc???

Post od ctrl_0123 »

da li je moguce menjati melodije sa poruke kod e250? guglovao sam i pronasao da navodno moze ali niko ne daje nikakvo objasnjenje navodno na telefonima postoje vec ubacene melodije i to 10 kod mene samo 4 postoji li neka mogucnost da se ubace neke nove i kako?
zna li neko?

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Hmm,koliko znam ne moze da se ubace bilo koje druge melodije za poruku na tom modelu...Na nekim malo boljim ima opcija tako shto se zameni softver itd ali sumnjam da postoji takva mogucnost za taj model...

nestasni
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Feb 2007. 17:43

Post od nestasni »

Ne moze da se stavi ni jedna druga melodija osim te 4. Jbg-a takav mu je softwer! Moj savet ti je da ga prodas. I ja ga imam 2 meseca. Pozdrav 8)

zvonko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 06. Maj 2007. 09:17

Post od zvonko »

dali neko zna za e250 koja je velicina slike naime dali kada skinem wallpeper telefon sam sliku prilagodi ekranu fona ili ja moram da je podesim za taj ekran mislim velicina itd.....zatim jos jedan savet mi treba , naime na sajtu samsunga sam skinuo njihov pcsuite ali me interesuje dali postoji jos neki i dali je laksi i pregledniji od njihovog?i za sam kraj dali ima neko link gde stvarno mogu da skinem slicice .....
hvala!

Odgovori