odjednom mi ne radi proklet bluetooth!
bio je neispravan, nije mogao da se ukljuci, zamenio sam softver i radilo je do sada, ali sad pritisnem turn on, on kaze turned on i nista, pa tako u nedogled. sta nije u redu?
Sony-Ericsson ne radi bluetooth!
Sony-Ericsson ne radi bluetooth!
SE k800i +1gb +mps60 

- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
nikolabj, postoji velika verovatnoca(vec je bilo ovakvih pitanja i servis je resio problem) da je blutooth adapter crko...zamena za se mislim da iznosi nekih 10tak evrica.....i trebalo bi odneti fon u neki ozbiljniji servis cisto zbog sigurnosti......
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
nisam se lepo izrazio: radi meni bluetooth, ali kako mu dune. nekad mi napise da se upalio, i telefon zakoci, moram da vadim bat., nece da radi. nekad mu treba neko vreme da se upali, updateovao sam software, radio je kako treba, pa opet ponekad zeza. inace, kad se upali, sve radi super. e sad mi kazite sta nije u redu.
SE k800i +1gb +mps60 

Jedino sto sam mozesh da uradish je da mu bacish drugi softver, uostalom nemas drugog izbora nego pravac servis (ili prodavnica odakle imas garanciju).
Pozz
Pozz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.