Sony-Ericsson ne radi bluetooth!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Sony-Ericsson ne radi bluetooth!

Post od nikolabj »

odjednom mi ne radi proklet bluetooth!
bio je neispravan, nije mogao da se ukljuci, zamenio sam softver i radilo je do sada, ali sad pritisnem turn on, on kaze turned on i nista, pa tako u nedogled. sta nije u redu?
SE k800i +1gb +mps60 :-)

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

sta imas od telefona? ako imas se, tako ti pise u potpisu idi i stavi nesto u fazou shown to all, mozda ti je na hidden..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ili je pak crko.vole oni to da rade.ako je ovo moje jedini spas je servis ali ne uzimaju mnogo.barem ne bi trebalo :wink:
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

nikolabj, postoji velika verovatnoca(vec je bilo ovakvih pitanja i servis je resio problem) da je blutooth adapter crko...zamena za se mislim da iznosi nekih 10tak evrica.....i trebalo bi odneti fon u neki ozbiljniji servis cisto zbog sigurnosti......
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...

nikolabj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 10. Dec 2004. 19:58

Post od nikolabj »

nisam se lepo izrazio: radi meni bluetooth, ali kako mu dune. nekad mi napise da se upalio, i telefon zakoci, moram da vadim bat., nece da radi. nekad mu treba neko vreme da se upali, updateovao sam software, radio je kako treba, pa opet ponekad zeza. inace, kad se upali, sve radi super. e sad mi kazite sta nije u redu.
SE k800i +1gb +mps60 :-)

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Jedino sto sam mozesh da uradish je da mu bacish drugi softver, uostalom nemas drugog izbora nego pravac servis (ili prodavnica odakle imas garanciju).

Pozz
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Odgovori