*~Samsung E530 vs. LG M4410~*

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?

Samsung E530 ili LG M4410...koji je bolji?

*Samsung E530
8
89%
*LG M4410
1
11%

Ukupno glasova: 9

SweetIcePrincess
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Maj 2007. 14:05
Kontakt:

*~Samsung E530 vs. LG M4410~*

Post od SweetIcePrincess »

Biram za sebe nowi mob. a dvoumim se izmedju ova dwa...Pa sad, ko ima jedan od njih, ako bi bio/la ljubazan/a da napishe dal ima neke mane...ili shta god...ovako da napomenem ja trazhim da mob. ima dobru kameru, i dobar (glasan) zvuk mp3 , da mozhe da se prebacuju muzika i slike sa kompa na mobilni i obrnuto, i da je na preklop (bash sam skromna :D ) ...... :) chekam odgovor 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa pazi ovako, e530 mi je bash zenski telefon, simpatichan je ali ima par mana, ima memoriju od "samo" 90 MB i ne mozes da je proshirish tako da ne znam da li je to tebi dovoljno i ima kameru od 1mpx,ne znam kakav kvalitet fotografija trazish ali ok su slike, nishta spec..Shto se tiche prebacivanja fajlova na komp i obrnuto,preko BT necesh imati nikakve probleme..

Sad je na red doshao M4410, malo tezi od prethodnog i mozda malo vishe "plastichan" na prvi pogled ali isto ok telefon, neki su se zalili na loshiji zvuk u slushalici ali to zavisi do serije ,u svakom slucahju ako ti upadne takav mozesh da ga reklamirash..Prednost mu je proshiriva memorija tj. ima mesto za memorijsku karticu, kamera mu je 1.3mpx nisam je isprobavao ali verovatno je prosechna kao i ostale..

Ne znam koliko para imash na raspolaganju ali imash tu josh paar modela koje bi mogla da pogledash,npr. z230 (slicahan kao e530 ali ima mem. karticu,malo bolju kameru i drugu kameru za video pozive) ili neki SE kao npr. Z550...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

evo ovako .drugar ima m4410 i nešto niej zadovoljan njime.
zašto?
1. ne može da pušta 3gp
2. kada snima video snima bez tona
3. veliki problemi oko instalacije programa
i još po nešto
dobre stvari su dobar dizajn koji je lep na oko, ok mp3 player, baterija koja ne traje toliko dugo ali ipak traje i ok signal i naravno dobar ekran toliko koliko, nadogradiva memorija tj ubacivanje kartice i slično
čovek hoće da ga proda jer mu smeta sve ovo što sam naveo i još dosta toga
što se tiče e530 njega sam video kod drugarice i ono deluje lepo iz njene ruke.nisam ga nešto zagledao jer ne volim samsung očima da vidimšto se telefona tiče.mislio sam da i on ima proširivu memoriju ali sam na sajtu video da je nema.ali 90mb je ok za ono 20 pesama i još po neki programčić
e sada dobro pitanje odlučiti za koji.naveo sam mane LG a samsungu mogu da nadjem još hiljadu jer ih ne volim
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

e530 bez ramisljanja....

pozz :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

blade_bre
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 24. Jan 2006. 23:34
Kontakt:

Post od blade_bre »

Samsung, ako biras izmedju ova dva.
Pogledaj SonyEricsson modele na preklop, nisu toliko bas zenstveni, ali su poprilicno kvalitetniji. :wink:
...shit happens... keep d smile!

SweetIcePrincess
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 17. Maj 2007. 14:05
Kontakt:

Post od SweetIcePrincess »

OK...hvala vam :) ...mislim da cu uzeti Samsung E530...evo danas sam bila u prodavnici ali su imali samo plavi a ja hocu roze...ali presladak je, kad sam ga videla uzivo (u prodavnici) :D

Odgovori