Telenor - Nove cene Tarifnih Dodataka
Telenor - Nove cene Tarifnih Dodataka
Dodaj Večernje Razgovore
100,00
Dodaj SMS
SMS 50
49,00
SMS 200
149,00
SMS 400
279,00
Dodaj Internet
5 MB
160,00
10 MB
250,00
50 MB
720,00
Dodaj Omiljeni Broj
123,00
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3460[/b]
100,00
Dodaj SMS
SMS 50
49,00
SMS 200
149,00
SMS 400
279,00
Dodaj Internet
5 MB
160,00
10 MB
250,00
50 MB
720,00
Dodaj Omiljeni Broj
123,00
http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3460[/b]
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Telenor napisao:Omiljeni Broj 123,00
---mt:s napisao:Najdraži broj 125,00
Telenor napisao:SMS 50 = 49,00; po poruci 0,98
A i oni su likovi, omiljeni broj jeftiniji za dva dinara... nema zezanjamt:s napisao:SMS 60 = 60,00; po poruci 1,00

A poruke za dve pare... Ozbiljno su pristupili situaciji, nema sta

Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Mislim da nisu nešto posebno kalkulisali, nego su odlučili da se useru u MT:S ... ako obratite pažnju, cene su tek-za-toliko-malo-niže od onih koje je MT:S ponudio.
Verovatno ih smorilo da MT:S čeka da Telenor uvede neku uslugu, pa da je onda prekopiraju i snize cene, pa su sada i oni snizili cene, i to za dinar-dva, kol'ko da prenesu poruku ...
Ovo je sprdnja ... kakva demonstracija sile, ne verujem ...
Verovatno ih smorilo da MT:S čeka da Telenor uvede neku uslugu, pa da je onda prekopiraju i snize cene, pa su sada i oni snizili cene, i to za dinar-dva, kol'ko da prenesu poruku ...
Ovo je sprdnja ... kakva demonstracija sile, ne verujem ...

- _______________
Izmenio Akki, zabranjeno je psovanje...
- MB maneken
- Banned
A najjace im je ovo kopiranje usluga, ja se uvek nasmejem. Ima li kraja tome, kada ce neko od njih nesto da punudi sto drugi nece moci da iskopira ali povoljnije. Neka npr. Telenor uvede besplatan roming sa Promonteom jer je to ista firma... i sl.
Evo npr. i ja da dam doprinos kopiranju, neka Telenor iskopira besplatnu teh. podrsku od Promontea, da ne bude kao kopiraju mt:s
Evo npr. i ja da dam doprinos kopiranju, neka Telenor iskopira besplatnu teh. podrsku od Promontea, da ne bude kao kopiraju mt:s

- Lobachewsky
- Gatekeeper
MB maneken, jel se ti salish, ili...
Pa naravno da ce se kopirati, to je normalno...
Recimo, Nokija je napravila kameru za telefon, i sad posle pet godina niko ne sme da je stavi, da je ne bi kopirao???
Ili, Krajsler je izmislio automatski menjac, i niko sada ne sme da ga koristi...
Audi je ubacio svoj kvatro pogon na reli pre 25 godina, i sada niko nesme to da radi???
Miskoni je napisao prvi post na ovom forumu, i mi sada nemozemo da pisemo postove, da ga ne bi kopirali???
Ovi podaci koje sam naveo u primerima, nisu tacni, ali su tu da se shvati poenta...
Inace, ono osnovno nikako da kopiraju od telekoma, a to je BESPLATAN KORISNICKI SERVIS...
Strasno, ne znam da li je
ili je
Pozdrav...

Recimo, Nokija je napravila kameru za telefon, i sad posle pet godina niko ne sme da je stavi, da je ne bi kopirao???
Ili, Krajsler je izmislio automatski menjac, i niko sada ne sme da ga koristi...
Audi je ubacio svoj kvatro pogon na reli pre 25 godina, i sada niko nesme to da radi???
Miskoni je napisao prvi post na ovom forumu, i mi sada nemozemo da pisemo postove, da ga ne bi kopirali???

Ovi podaci koje sam naveo u primerima, nisu tacni, ali su tu da se shvati poenta...

Inace, ono osnovno nikako da kopiraju od telekoma, a to je BESPLATAN KORISNICKI SERVIS...

Pozdrav...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
divno je što su skresali cene ali pitanje je dokle će sve ovo da ide.nadam se da je ovo i za pripejd korisnike jer ništa ne piše na sajtu da nije
lobachevsky lepo si rekao tj napisao ali nije bilo zbog velike navale i interesovanja...hehe
lobachevsky lepo si rekao tj napisao ali nije bilo zbog velike navale i interesovanja...hehe
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- MB maneken
- Banned
Ti mene nisi razumeo, ma neka se kopiraju, bolje je nam korisnicima. Nego sam drugo hteo da kazem, recimo ti kupis odelo i odes na zurku, kada te tamo iskopirali i jos njih petorica imaju odelo kao ti. Hocu da kazem da se malo vise potrudis i budes orginalniji da teze mogu da kupe odelo kao ti. Povrsni su mnogo.Alien napisao:MB maneken, jel se ti salish, ili...![]()
![]()
Za Telenor je OK, lako je naci link i tarifne dodatke na web sajtu, a za mt:s?? Ja sam jedva nasao, iako svakog dana visim na netu, pa evo svima i link za tarifne dodatke telekoma, jer ko pita, taj ne skita!!! Pozzz!!! http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22441Lobachewsky napisao: --- A i oni su likovi, omiljeni broj jeftiniji za dva dinara... nema zezanja![]()
A poruke za dve pare... Ozbiljno su pristupili situaciji, nema sta