nokia 6260

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
chale
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2004. 16:44

nokia 6260

Post od chale »

kad ce stici nokia 6260 kod nas? koja ce joj biti cena? kakvi su utisci i misljenja o ovom telefonu?
Ako kanis pobediti ne smes izgubiti!

kalinicm
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pon, 01. Sep 2003. 23:35

Post od kalinicm »

U sredu u Mobillwood, cena ispod 500e. Doci ce manja kolicina, pa ko voli neka pozuri. Preciznije od ove informacije ne moze, za sve ostale informacije se obratite navedenoj radnji.
Milan Kalinic
admin - mobilnisvet.com

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Ima li je ko?

Post od gajic_ivan »

Da li je neko kupio ovaj telefon? Kakav je u odnosu na 6600? Mane, vrline...? Kakav je mp3 player? Jel snimanje videa i dalje ograniceno na 100kb (ili 10-ak sekundi)? Sta je sa baterijom, i dalje traje dan-dva?

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ja nisam kupio 6260, ali sam se igrao sa telefonom.

Moram da naglasim da otisci prstiju ostaju svuda (još gore nego na 7610!), dakle meni taster će večito da bude brljav, kao i ona metalna traka ne ekranu i oko tastature.

Bez obzira na rotirajuću polovinu telefon je odličnog kvaliteta i ne deluje mi da će u neko skorije vreme da se odlomi deo sa ekranom. Tastatura je dobra, mnogo mi se dopada.

Ama zašto ne može ekran da se okreće 360!? E, pa ne može, kada pravite slike sebe, ekran može da se okrene samo do 90, dakle ekran se rotira samo 90 stepeni na levo, a na desno ima dva stepenika, jedan na 90, a drugi na 180 stepeni. Da objasnim: kada ekran rotirate na desno, on teži da se zaustavi na 90 stepeni i tada se automatski uključuje kamera, a ako ga pogurate još malo jače, on će se okrenuti do 180.

Ekran je baš skorz isti kao na 7610 (boje su možda i prezasićene, ali ljudi vole da sve blješti i šljašti).

6260 je dosta brži od 6600, ali je tu negde sa 7610, mada poruke umeju da kasne kada su duže (pri najbržem kucanju ekran kasni tri slova za tastaturom, što je ipak previše).

Mp3 i radio su slični kao na 6230 po kvalitetu, dakle dobri (mada je zvuk mp3a nekako piskav, treba proveriti sa nekom pesmom koja ima dosta basa). Radio prijemnik je odličan, bez zamerki(zapravo ima jedna zamerka, a to je što slušalice nisu dovoljno jako pričvršćene, pa umeju da ispadaju kada telefon vadite iz džepa). Sada se i mp3 može otvarati iz galerije, ne mora više da se ide u odvojene programe.

Kamera je ništa posebno, možda je čak i malo gora nego ona na 6600, a voli i da se prlja (pogotovo kada se igraju igrice). Dobra stvar je što se kvalitet videa popravio u značajnoj meri, mada telefon sam prekida snimanje posle četiri minuta čak i kada je uključeno neograničeno snimanje?

MMC kartica je zapravo RS MMC, ista kao ona sa 7610. I mada kartica može da se vadi dok je telefon uključen, mora da se prvo skine poklpac, a to nije baš lako, pogotovo ako imate kratke nokte...

Ludak je rekao svoje.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

@ Ludak Gde si nasao tel? i kako su ti dali da se igras? Sta mislis jel bolji od 7610? Kakva je mp3 reprodukcija u odnosu na 7610?
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

dal se isplati da dam 7610 (skroz original iz Nemacke, 2god garancije....)
i da doplatim za 6260 :?: :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Sto bi menjao 7610? Koliko si platio 7610? Nevezano za to koji je tel bolji ali ako ne nameravas da kupis legalno onda je to po meni suludo!
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Znam prodavca, mada ne smem da kažem koji je, verovatno bi ga otpustili... Ali telefona ima u Tehno Systemu, HandyLandu, Na sajmu u hali 9, ne znam tačno kako se zove radnja, Mobilwoodu, možda ima i u Intercomu, ali ne držati me za reč, nisam siguran.

mp3 reprodukcija. Ovako, moram da zapazim da je mnogo izostajao bas, nisam pogledao u podešavanjima, ali... sva muzika se pušta preko real1playera(radio je odvojen), a to meni ne sluti na dobro. Generalno, mp3 je bolji, jer telefon ima stereo izlaz, a može i da se sluša na obe slušalice, ali oko samog Real1 bih se zapitao. Verujem da će trebati neki dodatni mp3 plejer i da će sa njim sve biti u redu, jer je telefon hardverski dovljno jak.

Zamena sa 7610 na 6260 se ne isplati, telefoni su bukvalno isti, a ako mene pitaš 7610 je bolji model( ima brži GPRS, lepši je, ima bolju kameru, ma bolji je).
U susret novim izazovima...

Ferrari F430
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08

Post od Ferrari F430 »

Da i ja mislim da je 7610 bolji.Zaista nema premca.Dizajn je prelep,funkcije odlične,a cena povoljna...

Odgovori