Jeftiniji Telenor roaming tokom leta

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Jeftiniji Telenor roaming tokom leta

Post od djuice »

13:08 | Izvor: B92

Beograd -- Kompanija Telenor u Srbiji će od 1. jula do 31. avgusta sniziti cene rominga sa najčešćim turističkim odredištima.

Još veće pogodnosti za one koji će letovati u Crnoj Gori, kažu u Telenoru

Letnje cene, niže za 33,33 odsto, važiće za Grčku, Bugarsku, Tursku, Tunis, Španiju i Egipat, rekao je marketing menadžer Telenora Nenad Antić i istakao da još veće pogodnosti i uštede očekuju korisnike Telenora koji će letovati u Crnoj Gori, jer će u mreži Promontea "moći da razgovaraju kao kod kuće".

Pozivi ka brojevima u Srbiji i Crnoj Gori tarifiraće se po ceni nacionalnog poziva - sedam dinara po minutu za postpejd i 8,5 dinara za pripejd korisnike, dok će dolazni pozivi biti besplatni, a cene SMS i GPRS usluga ostaće nepromenjene kaže Antić.

Prema njegovim rečima, pripejd korisnici će moći da dopune kredit Promonte vaučerima od pet, deset i 25 evra, koje će moći da kupe na oko 2.400 prodajnih mesta u Crnoj Gori, dok će vrednost vaučera prilikom dopune biti konvertovana u dinare, po važećem srednjem kursu Narodne banke Srbije.

Telenorova kompanija u Srbiji ima 2,64 miliona korisnika, dok u svetu norveški operater mobilne telefonije Telenor ima više od 123 miliona korisnika.

http://www.telenor.co.yu/?section=private&page=3695
Poslednja izmena od djuice u Uto, 19. Jun 2007. 21:35, izmenjeno 3 puta ukupno.
djuice user permanently deactivated.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ovo je potez ! 8)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

bibip
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Apr 2007. 21:11

Post od bibip »

Odlično! :D :D :D :D Bilo je vreme,ali ja idem karjem juna..... :x Pa me neće zakačiti ovo pojeftinjenje!

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Lepo lepo obzirom da ja u Romingu koristim pripejd 063 broj ovo mi se stvarno svidja :) Sada je jasan smisao Telekomovih velikih investicija u RS i CG, doduse nisam siguran kako ce da odgovore kada su druge destinacije u pitanju.

Odgovori