Update problem

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
4life
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 31. Jul 2006. 18:06

Update problem

Post od 4life »

Imao sam problem sa podsetnikom na w880 pa sam uradio update softwera kako bih reshio to ali mi je posle toga(uspeshnog update-a) fon izbacivao poruku "insert correct sim card".Fon je bio skidan sa mreze pa sam predpostavio da su mu vratili kod kroz update ali u servisu mi kazu da je crkla flash memorija zbog nepravilnog diskonektovanja iako sam siguran da sam sve uradio kako treba tj kao i min 10 puta ranije na prethodnim se tel koje sam imao. Molim vas da mi razjasnite da li je moguce ako crkne flash memo da fon izbacuje tu poruku i da sam mogao da i drugi update pokusham i izbaci poruku da vec ima poslednju verziju shto znachi da sam prvu zavrshio apsolutno uspeshno. Unapred zahvalan, Nikola
Nemam telefon trenutno.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Probaj da mu staviš .exe i onda pokreneš :D :lol: :D :lol: Šalim se, to je moja i Andrijina šala (Stefan). Mora kad si pokrenuo flashovanje da ti je vratilo na brendirani product code i ubacio firmver od mreže. Daj Andriji da ga donese kod mene da probamo nešto, imam ja neki program za to.

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

4life, najbolje da ga odneseš u servis da ti ga najpre otključaju, a onda da ti ubace čist (generički) software. I posle zaboravi na SEUS!

A serviser koji ti je rekao da je crkla flash memorija - u buduće ga zaobiđi u širokom luku. Ili je JAKO glup, ili je JAKO bezobrazan. U oba slučaja ne treba mu odneti na popravku ni čačkalicu za zube! :x
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Odgovori