Imenik SEK750i na NokiaN73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
maluda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 29. Jul 2007. 08:50

Imenik SEK750i na NokiaN73

Post od maluda »

Pozdrav svima, juce sam kupio N73 i mislim da je fon extra, pokusao sam da prebacim svojih 350 kontakata na nokiju ali mi to nikako ne uspijeva. Ako neko zna rijesenje problema bio bi zahvalan. Ako ne, nepreostaje mi nista drugo ne unositi jedan po jedan kontakt. Hvala svima na odgovorima.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Prebacis kontakte na SIM karticu, pa u fon, prekopiras u memoriju, ispraznis SIM, i to ponovis 3x. Eventualno "plavi zub" ako moze, ali to vec ne znam.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

maluda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od maluda »

znam ali mi kartica prima 200 kontakata a ja imam 350, kad bi mogao kako sve da prebacim bilo bi dobro..

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

maluda, pa znači... prvo obeležiš prvih 200 kontakata da prekopira na SIM...to prebaciš u N73...zatim obrišeš kontakte sa SIMa i ostalih 150 obeležiš, prebaciš na SIM i prebaciš i njih na N73... :wink: ...sve ti je to već rekao Miodrage ali očito ti treba potpuno uputstvo... :roll:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

maluda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od maluda »

Sacu to da probam, ali cini mi se da SE ne dozvoljava da prebacujem pojedinacne kontakte nego bas sve odjednom. Sacu da probam pa vam javim jesam li uspio. Hvala Niniolina i miodrage :wink:

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Ne znam da li moze ovo da se uradi sa SE-om ali meni je uspelo sa dve nokie. Imas medju alatima na N73 aplikaciju koja se zove "trensfer". Preko nje mozes da prebacis kontakte, notes, datume iz kalendara... i to preko BT-a. E sad aplikacija zahteva da i na drugom telefonu bude instalirana java aplikacijica koja bi ovo omogucila. Kada je pokrenes na N73 i uparis ta dva teleofna, ona sam instalira to na drugi tel. Ja nisam imao nikakvih problema pri prebacivanju svega ovoga sa 6230i na N73. Tako da probaj, nisam siguran da li ce raditi sa SE-om, ali nista te ne kosta :)

PozZ

maluda
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od maluda »

Probo sam Neradi, u svakom slucaju hvala na pomoci. Kopiro sam kontakt po kontakt na SIM karticu pa onda prebacio na N73. Jedini nacim. Mislim da preko opcije transfer radi kada se prebacuje sa nokije na nokije, ali SE na Nokiju neradi. U svakom slucaju hvala.

Odgovori