6260

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

6260

Post od stefank »

Shta mislite o N 6260? Meni se cini kao cool fon, pogotovo zato sto ima Symbian i dva ista ekrana spolja i iznutra. (ispravite me ako nije tako?) E sad, ima li neko detaljnije podatke o tom fonu, tj ima li gresaka u softveru, trajanje baterije, koliko ima interne memorije, ima li hot-swap? I kad mislite da ce da pane cijena na nekih 300e? Inace, mozda ovo s 2 ista (TFT, ja mislim?) ekrana i nije tako dobro? Shta ako vam se u dzepu s mobom nadju kljucevi? :mrgreen: Shta mislite o kameri, kakva je slika? I je li malo glupavo ono sto je sa strane... :roll:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Nema dva displeja nego jedan koji se okrece, rotira, a napravljen je kao na SE foru dual fronts, znaci da radi kao kamera i tel, pa zato ima kameru sa strane, jer kad slika ekran se rotira! Kamera je VGA, ima radio i mp3 podrsku...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ima bre dva displeja... Jedan spolja jedan iznutra, samo pitam jesu li isti, ili je spoljni nesto gori? Sto se tice radia i ostalih zezalica i da ih nema valjda bi to Symbian rijesio. :mrgreen:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Nema evo ti link pa pogledaj: http://www.nokia.co.uk/nokia/0,8764,60249,00.html , to je jedan displej koji se rotira, evo sa nokiinog sajta:
Display:
High-resolution active TFT color display
Supports 65,536 colors within 176 x 208 pixels
Display rotates to fit screen orientation
Screen rotates in a number of positions - open, closed, facing inwards, facing outwards
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

6260 nema dva displaya samo jedan koji se rotira. fon je odlican radio, mp3, symbian, preklop, video 4min, pa gde ces bolje, ali ipak u odnosu na 7610 ima jednu malu manu a to je kamera 640*480 :twisted:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Ta kamera je sasvim dovoljna ako je kvalitet zadovoljavajuci i ako moze sve da se vidi bez problema, a inace slike od 1 mpix previse zauzimaju memoriju. :mrgreen: (bar na mom dig. fotoaparatu 1mpix slike zauzimaju oko 250 kb...) A sto se tice ekrana, kako na svim slikama izgleda kao da ima i drugi isti spoljasnji...? :roll:

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Pogledaj na ovom sajtu u opisu telefona slike i cini mi se da se na jednoj slici vidi i druga strana ekrana(spoljna), znaci kako izgleda fon kad se zatvori sa ekranom unutra.

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

A da da da izvinjavam se sad sam vidio. :oops: Ali, nema nikakav spoljasnji ekran??? What the f...?! Pa kako da vidis ko te zove?

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Jeste li vi toliko udareni u glavu? Pa telefon ima rotirajuci ekran koji ako zelite moze biti okrenut spolja... Mada onda moze doci do grebanja ekrana i tih gluposti.. Sta ste se uhvatili za to da vidite ko vas zove? Otvoris lepo telefon i pogledas :-)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Blah pa to je bezveze... Da bar ima obicni monohromatski ekran koji moze da prikaze 10-15 cifara... :? Pa ako je rotiran pozdravi se s ekranom, zamisli da ti se nadju kljucevi u dzepu... :wink:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da li da menjam 7610 za 6260? fon ima radio, mp3, 4 min videa.... preklop koji ja obozavam symbian.... sta mislite????

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

generalno svi telefoni na preklop nose opasnost od kidanja ili ostecena flet kabl a ako se to desi negine ti 100e za popravku posto moras da menjas ekran stoga bi ti preporucio da preskaces telefone na preklop. 8)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Pa ako bas toliko volis telefone na preklop, onda zamijeni, mada sto rece nbnebojsa lako se zezne kabl i onda il da ga bacis il da se vuces po servisima i platis masu. :wink: A inace mislim da ti je 7610 bolji ipak...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

U potpunosti se slazem.
Ipak 7610 je dosta nov telefon pa bih ti prepouchio sa josh sachekash da se o5 pojavi neka takva "zver" kao shto je 7610 bio kad se pojavio.
A u medjuvremenu qpi neki CD sa aplikacijama pa se zanimaj ako te je bash toliko smorio fon. :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ma nije me smorio, obozavam ga al sam mislio da je ovaj kvaltetniji, gde da kupim CD? ima li neko da posalje smat movie, ali samo deo za komp, posto xvid i smartmovie player s60 vec imam
k.mirko@sezampro.yu

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

CD mogu i ja da ti prodam ako si zainteresovan, ali me za to dalje kontaktiraj na PP(PM). :wink:
Da, da, ako takav sm za komp i postoji neka ga neko plz poshalje i meni :!: Hvala
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Gallardo
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 22. Okt 2004. 09:59

Post od Gallardo »

Ja mislim da je 6260 odličan telefon.Ima sve potrebne opcije,a nije izostavljen ni MMC Solt.Cena je oko 500e,što je mnogo,s obzirom da bolji model 7610 košta oko 420e.Ekran ima samo jedan,pa se ne može videti ko vas zove,izuzev ako ga ne okrenete na suprotnu stranu,a to ne izgleda baš lepo.Inače iskrena preporuka stoji...
Gallardo

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ferrari, telefon izgleda lepo samo ako je crni, beli izgleda jeftino i plastično. Mnogo je veliki za prekolpni telefon, dakle, cigla je. Jedino je cool što se okreće i malo mi je falilo da ga kupim zbog prisustva radia. Brzo sam se odvratio. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od stefank »

Hm... Pa koji Symbian tel nije cigla? :lol: Inace sto ce ti radio? :roll: Meni to ne treba na mobu ni malo... A i ima onaj program za radio za Symbian inache chini mi se?

Ferrari F430
Banned
Pridružio se: Sub, 23. Okt 2004. 09:08

Post od Ferrari F430 »

Ludak,izvini što je nestala poruka,izbrisao je administrator.E,sad neznam šta sam napisao,ali telefon je dobar,nema šta.Mada je skuplji od boljeg 7610.Mada ima malo više funkcija.

Odgovori