e lepo sam ja nabacivao gomilu raznih krekovanih aplikacija na nokiju 6600, i sve je radilo manje vise strava. e onda sam ist5alirao quickoffice, neku petu verziju na koju sam naisao i onda se fon zabo!!
i sada dok je kartica u fonu, on se uopste ne startuje,(samo stoji beli ekran nokia, ponekad izbaci bla bla apication closed, al koja nema pojma jer vise se ne desava) e onda kad izvadim karticu fon radi...i sad ja sam tu preko explorera pobriso sve sto sam mogao da nadjem da ima veze sa quick-bilo cim! i fon dakle radi, al kakosad da formatiram karticu, kad je telefon ne konta?(probao sam i na 3650 da ubacim istu karticu, on se startuje al nemoz uci u meni!
jel se ovo inace desava>?, jer mi se cini da nije tako jako strasno, al je iritirajuce da mi fali 32 mb...kako je formatirati?
e sta mi je ciniti?
format mmc kartice?
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Probaj da uključiš mob (sa ubačenom karticom) i drži pritisnutu olovčicu, trebalo bi da uspeš da podigneš mob. Tako se neće pokrenuti ništa iz AutoRun-a i onda ćeš moći da pristupiš kartici. Probaj redom da uninstaliraš programe dok konačno ne uspeš da upališ mob regularno. Znači, upališ mob, stisneš olovčicu i držiš dok se sistem ne podigne. 

● PRAVILA FORUMA ●
hvala! to nisam znao
al vec sam je preko drugaricinog mp3 playera koji prima takvu karticu, formatirao, i sad sljaka savrseno, ponovo!!
jos jedared fala, i da vas pitam :
koliko kvalitetno 6600 pusta mp3ove, mislim ja smanji mp3 fajl na nekih 500kb i taj se cuje isto kao i original(ja ga smanjim na 24kbita i na 12 khz. Pa jel to previse, jel se mozda cuje razlika na slusalicam, jer njih jos nemam...ili sta?

al vec sam je preko drugaricinog mp3 playera koji prima takvu karticu, formatirao, i sad sljaka savrseno, ponovo!!
jos jedared fala, i da vas pitam :
koliko kvalitetno 6600 pusta mp3ove, mislim ja smanji mp3 fajl na nekih 500kb i taj se cuje isto kao i original(ja ga smanjim na 24kbita i na 12 khz. Pa jel to previse, jel se mozda cuje razlika na slusalicam, jer njih jos nemam...ili sta?
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Odlično, snašao si se!
6600 je mono, kvalitet reprodukcije i nije baš na zavidnom nivou, dakle, dokle kod tebi to zvuči ok i ne čuješ razliku, sakati slobodno...

6600 je mono, kvalitet reprodukcije i nije baš na zavidnom nivou, dakle, dokle kod tebi to zvuči ok i ne čuješ razliku, sakati slobodno...

● PRAVILA FORUMA ●