Ovako odlucix da prodam moju nokiju i kupim novi fon...razmisljam se izmedju ova dva fona.... voleo bix da kupim w950 da me strax za ekran( sta ako se pokvari??) i za tastaturu ( ako ste citali test ovde znacete o cemu procam) ...
pls pomozite mi vasim komentarima [/i]
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
Telefon je strava.
Ne koci, nego je minimalno usporen, ali minimalno, jer ima symbian uiq(ali u odnosu na smart nokie je ptica trkacica - osim n95).
Software je do jaja, jer je praktican, imas touch screen, pristojne je brzine, mnogo fensi izgleda,a i pozitivna stavka je ta da nema virusa za uiq(barem se tako prica)
Zakljucavanje sljaka na duzi pritisak dugmeta ispod skrola ili * pa pritisnes donji desni ugao na TS...
Ako mu smanjis osvetljenje displeja sa 100% na 50%, baterija moze da ti drzi i do 4, 4 i kusur dana...
Ali budimo realni, slusaces muziku, drndaces sms, zvaces...prosecnom korisniku drzi baterija oko 2 ipo tri dana.
Eto
cebzab hvala na objasnjenju. Spyker - Citao sam dosta tu temu i u jednom delu se mnogo pricalo o p990i pa sam prestao. A i niko nece umreti ako mi odgovori na 2 pitanja...
Nokia 5610 Xpress Music Blue Edition ! 1gb Nokia MicroSD card !
Stelle, Da,da cebzab, ti je odgovorio na tvoje nedoumice,inace telefon je vise nego odlican i zaista nema potrebe da ga ne uzmes.
Malo mi je cudno sto si mu kao "suparnika" naveo K800,mislm telefoni se bas razlikuju,ovaj ima super zvuk,drugi ima ekstra kameru,jedan je smart a drugi dumb,poprilicno ima suprotnosti zar,ne.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Sto se tice kvaliteta zvuka, tu su bogami vrlo slicni. Testirao sam oba sa istim sluskama hpm 82, i jako jako su slicni. Jedino su malo bolji basevi na w950. Ali u globalu bolji je w950, ima odlican walkman player i player na k800 je smesan u odnosu na ovaj. Da ne govorimo o brdu drugih opcija na w950. Sta reci kad se burazer pre neki dan smorio sa mnom na pecanju, i ja mu dao mob da se igra, i uzeo decko i odgledao ceo .avi film od 2h i 30min sa sve prevodom, a pritom je potrosio samo trecinu baterije...
ja ih imam sad u kuci i razlika je velikaaaaaaaaaaa cak i sa drajverom od W880.Ako hoces muziku,dobar ekran,system,veliku memoriju uzimaj W950 .Ako hoces kameru,dobar ekran uzmi K800
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ja kad sam hteo da kupim fon razmisljao sam tj bio sam siguran da cu uzeti k810 samo zbog kamere..ali vidim ima p990 reko da probam taj iq i TS i ostalo je istorija...cak sam siguran da se necu vratiti na obican fon..samo TS...moja preporuka w950...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.