na mom SE z610i ne radi mi alarm kada mi je mobitel UGASEN. prije mi je radio i onda odjenom prestao a nisam nista dirao.
moze mi neko pomoci ?
SE z610i ne radi alarm !
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
z610i, ne znam taj program,verovatno da moze preko nekog programcica sa cd-a koji si dobio sa telefonom.
A sto se tice flesovanja i master reseta,ne nisu isto.
Master reset je prosto vracanje telefona na fabricka podesavanja,znaci brisu se slike,poruke,melodije itd,ali se ne menja verzija softwera
Dok je flashovanje promena verzije softwera (uglavnom na noviji,gde su neki bugovi iz prethodnih ispravljeni)!!!
A sto se tice flesovanja i master reseta,ne nisu isto.
Master reset je prosto vracanje telefona na fabricka podesavanja,znaci brisu se slike,poruke,melodije itd,ali se ne menja verzija softwera
Dok je flashovanje promena verzije softwera (uglavnom na noviji,gde su neki bugovi iz prethodnih ispravljeni)!!!
D500&E71
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
z610i, pa flashovati ne mozes sam u kuci jer nemas box i svu ostalu potrebnu opremu...tako da bi ti najbolji zibor bio da ga odneses u neki najblizi servis...izaci ce te oko 10e,ali sta je tu je!
Najbloje bi bilo da ima kazes koji je problem,za svaki slucaj ako flesh ne resi (mada sam 100% siguran da hoce)!!!
Pozz i javi sta uradi...
Najbloje bi bilo da ima kazes koji je problem,za svaki slucaj ako flesh ne resi (mada sam 100% siguran da hoce)!!!
Pozz i javi sta uradi...
D500&E71