N93i, N95 ili Samsung G600

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
ludibrz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 21. Sep 2007. 22:59

N93i, N95 ili Samsung G600

Post od ludibrz »

Dvoumim se vec duze vreme, od kako sam odustao od iphone-a

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja!

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

ludibrz pa sta tu ima da se dvoumi, ako hoces extra video zapis N93i, ako hoces extra kameru N95, a G600 ti nepreporucujem. sve zavisi od toga sta prvenstveno ocekujes od telefona.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

ludibrz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ludibrz »

Ja sam kapirao i da mi telefon ima dobar dizajn pored naprednih funkcija... To(bar meni) kod N95 nije slucaj, a i vec ga imaju skoro svi u gradu od kako su krenule one akcije sa operaterima...Zato mi se N93i ucinio primamljivijim.. A sto se tice Samsunga G600, to mi je nekako apsolutna novost na trzistu pa me je zanimalo vase misljenje...

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

jja koristim n93i i imao sam n95 kao drugi fon ali sam ga prodao jeste zamj ali me nervirao slajder i krckanje,i malo se bagovao,a n93i mi radi savrseno bez problama i video je bolji od n95 nesecka cak ni u nocnom modu i blic mozes upotrebljavati dok snimas i kao lampicu kad nevidis,dosta je brz i pouzdan,a n95 ima stereo zvuk,gps.....po mom misljenju n93i je super fon i lep pogotovo prednja strana kao ogledalo i skriveni displej i led lampica koja signalizira za poruku propusten pziv.ti sam odluci da se nebi posle kajao.pozz :wink:

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Sve je jasno u ovoj temi: N93i. Ova dva mu nisu ni do koljena, kako god da obrneš N93i je bolji. Megapixeli su manje bitni od sočiva, posebno na mobilnim telefonima. N93i!!!!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ja sam takodje za n93i... Dosta bolji od ovih... Cak sta vise, i kmera je dosta bolja od n95, iako mnogi kazu suprotno(jer gledaju m.pixele)
iPhone + CX300

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

ludibrz, Hm, pa sad N95 ima fine funkcije i nimalo nije za potceniti u tom segmentu a i dizajn nije los (sto je opet subjektivna stvar).N93i je takodje odlican telefon ali gabariti :dry:
Ako bas hoces funkcije od ovih navedenih onda bih ja tipovao na n95 mada za taj novac moze da se nadju i drugi odlicni telefoni i sa funkcijama na visokom nivou i sa finim dizajnom.
Pa sad jel presudno da bude N serija? :unsure:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

ludibrz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ludibrz »

Nije, jel imas mozda neki drugi savet, a da je u tom fazonu? Do sada, nekako mi se cini da je u ovoj temi uglavnom sve islo na stranu N93i...Mada, u pravu si za dimenzije, nisu zanemarljive....

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

Ali, kada se naviknes, nisu ni strasne... A od ostalih mozes pogledati SE w960, koji stize jako uskoro (ili jos malo sacekati p5), i pogledaty lg wievty... Mislim da su va tri fona bolja od svih ovde... A, ako neces neki od njih, onda n93i...
iPhone + CX300

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od tekt »

za Spyker
ti telefoni nece biti uopste jeftini i pitanje dali ce stici na vreme kod nas w960 mozda ali na p5 koliko ja znam da treba da ga puste 15 novembra tako pise na netu ali ko to zna.ovi nasi nisu normalni sa cenama za w96o ce rknuti cenu 8 0 0evra otprilike ali ce i brzo pasti :chytry:

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

ludibrz, E pa posto nije presudno da bude N serija onda u tom cenovnom rangu ja ti preprucujem da pogledas odlicne ali zaista odlicne telefone:
Nokia e51
Nokia e61i
Sony Ericsson P1
Svaki od ovih je prica za sebe i stvarno koji god da uzmes neces da se pokajes,uzmi ih obavezno u razmatranje. :wink:

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

ja dajem glas ovoj trojki koju je Wicker Man pomenuo.... al P1 mi se od njih najvise svidja... ili e65.. mnogo lep... a fnkcionalan...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Wicker Man
Expert
Expert

Post od Wicker Man »

Da,da dobro kapoerista90, doda i nokiu e65,njega sam zaboravio, takodje vrlo dobar telefon i elegantan i funkcionalan. :wink:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Wicker Man, pa vidis da covek ocekuje od telefona pre svega lep dizajn i odlicnu kameru (n93i-3.2mpx+opticki zum,n95-5mpx,g600-5mpx)......
ludibrz, ako si do sada koristio symbian,onda moj glas ide za n93i (jer je stvarno vrh brate :lol: )....
A ako pak nisi koristio symbian ili hoces malo da odmoris od njega moja preporuka je SE k850i,koji te u svim kategorijama zadovoljava....i dizajn i kamera.....
D500&E71

ludibrz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od ludibrz »

Uzeo sam N93i 8)
Jebe kevu...za sad :D Zadovoljan sam sa svim segmentima, a najvise sa video zapisom koji je bolesno dobar...

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od tekt »

nisi nikako pogresio i ja imam n93i sa verzijom sw-a v11.0.009 13-02-07 rm-156 n93i(06.01) radi bez greske nema bagova ni kocenja.pozz dobar izbor :)

Odgovori