Symbian i prebacivanje fajlova..

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Filozof
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 13. Okt 2004. 18:52

Symbian i prebacivanje fajlova..

Post od Filozof »

Kako da prebacim sa tel. neki folder sa svim subfolderima i fajlovima koje sadrze
i obrnuto (sa kompa na tel)?
Neki dan sam htio sacuvati System\mail\ i kad sam ga prebacio na komp dobio sam gomilu fajlova naslaganih u jednom folderu i samim tim BESKORISNIH. :(

Ima li lijeka (osim citaca MMC kartica)? :roll:

ptomic
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 02. Okt 2004. 22:08
Kontakt:

Post od ptomic »

Ali citac kartica je sasvim brzo i povoljno resenje. Mozes da kupis 8in1 za nepunih 20 evra... Ako nista drugo brze je i sigurnije od BlueTooth opcije...

Aca
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 29. Dec 2003. 16:57

Post od Aca »

Nisam siguran, ali mogo bi da probas sa nekim drugim file managerom (ne znak koji koristis) npr Seleq, Fexplorer...A sto se tice sa kompa na mob, ceo folder mozes da prebacis samo preko card readera, ja drugacije nisam uspeo :mrgreen:

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ja preko PC Suite-a prebacam sve normalno, i foldere i sve, smjesti mi se u kompu u C:\Nokia\ , meni je ja mislim PC Suite malo drugaciji, ovaj za QD, ... Mislim, nisam siguran... Jer mi se bukvalno tako i zove i shto znam ja... :?

Odgovori