Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
E ovako, juce su mi ukrali mob,se w810i, i sad moram kupiti novi...a na SE se ne vracam...i dvoumim se oko par nokia....
n73 ili 7390 ili 5700? procitah neke teme, ali mi nisu bash pomogle..kako se koji pokazao?
Hvala unapred na pomoci
Za te pare, recimo E61 Ma pregledaj sajt, vidi koja odgovara po ceni, onda uporedi sa svojim potrebama, i na kraju zovi prodavnice i pitaj da li imaju i po kojoj ceni.
Svakako se slazem sa vecinom,dodas jos 20 evra i uzmes n73 koji je best bye,mada i 5700 nije los telefon ima noviji symbian i dosta brz procesor a i muzicki je telefon obzirom da si imao w810
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
energy_fresh, ako su ti bitni samo memorija, kamera i zvuk sto ne razmislis o k800? Mnogo je brzi od n73 i nema nikakvih bagova (fabricki softver) i jeftiniji je dosta.
ups, 250e ne 205 , zeznuh se....tek sad videh... elem, da se vratim na problem: ne vracam se na SE procitacu jos komentare za taj n73..mada me ne ubedjuju bash..a za 5700 skoro isti kesh a slabija kamera ....
i mali off ...ja se jedva logujem na forum..ulogujem se a vraca me na stranicu "pristupi"...je l se i vama desava, ili je do mene?
energy_fresh za 250 evra mozes uzeti:
ako hoces kameru:
- N73
ako hoces zvuk:
- N91 (4GB)
ako hoces memoriju:
- opet N91, jer za te pare mozes uzeti varijantu od 4 GB.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Definitivno n91, nema mu ravnog za te pare ni po kvalitetu ni po zvuku, kamera je solidna, nista prosecno(tj. sada je vec ispod proseka), video je dobar(opet ne najbolji, ali bih rekao da je nadprosecan, tastatura je dosta dobra, wifi... Sve u svemu, odlican telefon za te pare...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.