Ovaj problem me muci od kad sam reinstalirala Windows XP, ranije je sve radilo kako treba.
Imam instaliran PC suite, FMA i My Phone Explorer. (instalirala redom u nadi da ce jedan raditi kako treba). Niti jedan od programa ne prepoznaje telefon u phone modu, u file transfer modu ga vidi samo PC suite. Ikonica za USB device se pojavljuje samo u transfer modu.
Phone mode mi je potreban za sinhronizovanje sms-ova i kontakata.
Negde sam procitala da Zone Alarm i Norton AV mogu da prave teskoce, medjutim to kod mene nije slucaj, koristim samo Nod 32.
Ima li neko resenje za ovaj problem?
Puno hvala unapred!
PC ne vidi w850 u phone modu
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Lilian mozda je problem u driverima za telefon koji nedostaju kompjuteru da bi on mogao da prepozna telefon, posto kazes da si ponovo snimala Windows onda su ti driveri obrisani i sad ih moras ponovo snimiti, trebalo bi da kad prikacis telefon na kompjuter da se pojavi novi prozor gde on trazi da se ubaci cd ili da se da lokacija za novi hardware koji je pronadjen i ti onda ubacis cd ili mu lociras folder gde se nalaze driveri i onda on snimi drivere za telefon i tad bi prepoznavao telefon pri prikljucivanju na kompjuter, a ako ti se ne pojavi novi prozor pri kacenju telefona na USB, ti stavi USB u neki drugi USB port, gde inace nisi do sad (kad kazem do sad mislim posle instalacije Windows-a) kacila USB i morao bi da prepozna novi hardware u kompjuteru i zatrazi drivere za njega.
nadam se da sam pomogao, ako bude nekih problema ti javi.
P.S. a ako ti nije jasno ovo sto sam napisao onda pogledaj ovu temu:
Uputstvo za povezivanje SE telefona sa PC-om
nadam se da sam pomogao, ako bude nekih problema ti javi.
P.S. a ako ti nije jasno ovo sto sam napisao onda pogledaj ovu temu:
Uputstvo za povezivanje SE telefona sa PC-om
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
prikaci telefron.. idi onda ovako: desni klik na my computer/mange/disk managment.. e ako ti tu ima telefon, pise sve koliko ima memorije.. onda ides desni klik (na telefon)/change drive letter.. i dodelis mu slovnu oznaku.. ides ok.. onda opet desnik klik pa open, tada ti javi gresku, onda opet desni klik i opet open i onda tek pristupis memoriji...
ako je bas isti takav slucaj kod tebe onda imas problema sa windowsom.. kod mene je tako kad sam reinstalirao xp i sada tako svaki put idem pesice kad kopcam fon ili nesto drugo
ako je bas isti takav slucaj kod tebe onda imas problema sa windowsom.. kod mene je tako kad sam reinstalirao xp i sada tako svaki put idem pesice kad kopcam fon ili nesto drugo