7600vs. V525

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Sima87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 29. Sep 2004. 21:36

7600vs. V525

Post od Sima87 »

Dvoumim se koji telefon da kupim izmedju ova dva motorola V525 ili Nokia 7600? Molim vas da mi ostavite vase predloge i sugestije u vezi prednosti i mana ova dva telefona. :) :)

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ja bih radije uzeo 7600. Telefon je odlican. Mali je, lak, ima super ekran i kameru, mp3 muziku... Samo mu je (velika) mana sto nema MMC slot, mada to nema ni Motorola. Ja bih radije uzeo 7600, mada ni V525 nije losa... :wink:

Troublemaker_88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 15:35

Post od Troublemaker_88 »

E slusaj slucajnost je ta da sam ja sa bas te MOTOROLE preso na to NOKIU, jer ima vecu memoriju 32 naspram 6 mb, ali v525 ima bolji zvucnik i ekran i to mnogo bolji. Ali 7600 pravi mnogo lepse slike.
Pa sad.....pogledaj avatar i znaces koji tel. imam !!!

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ovako 7600 nikda NISAM imao, ali se JESAM dosta igrao sa tim telefonom(razmatrao sam da pazarim 7600 ili 6230, odlučio sam se za 6230, jer sam je povljno nabavio). Ako nemaš para za 6230 (što je "samo" 70 evra više nego cena 7600), opredeli se za 7600.

Znam da uvod zvuči kao da sam već zaključio da je 7600 bolji fon od Motorole V525 i to je verovatno zbog toga što Nokia 7600 jeste bolja. A zašto?

1. Ima mp3 plejer (ima samo 32mb memorije slobodno za mp3, ali postoji program koji se dobija uz telefon, koji prebacuje sve mp3 pesme u AAC format, koji je duplo manji od mp3a, a sličnog je kvaliteta; 7600 čita AAC format, naravno). Muzika se može reprodukovati i putem spikerfona. Melodije nisu lepe kao na Motoroli, ali su dovoljno dobre.
2. Kamera je odlična, podrazumeva se i bolja nego na V525. Snima video dokle god ima slobodne memorije(da li baš toliko ili 7 minuta, jer ja sam snimao 7 minuta).
3. 3G telefon, nema video razgovor, ali šalje i prima MMS sa video klipovima, može da se koristi kao modem za prenos podataka velikom brzinom putem 3Ga, koji će, nadam se, biti besplatan u promotivnom periodu. 3G znači i da se podaci prenose i dok vodite razgovor(ne morate da pauzirate jedno od ta dva, kao kod GPRSa).
4. Izgleda ako ne lepše, ono čudnije, a nema sumnje da je izrada na daleko višem nivou.
5. Navići ćeš se na tastaturu, ne boj se, tastatura ima svojih mana(tasteri su suviše daleko od ivice, ali neka te to ne brine), ali jednom kada se privikneš obožavaćeš ovaj raspored dugmića.

P.S. Joooj, mora da kupim taj fon, jer 7600 je zatalahan, baš kao moja 7610... :mrgreen:
Poslednja izmena od Ludak u Sub, 20. Nov 2004. 12:56, izmenjeno 1 put ukupno.
U susret novim izazovima...

Troublemaker_88
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 15:35

Post od Troublemaker_88 »

E ovako za ludaka nema fm radio. Ja nisam prebacivao u aac, vec u mp3 20 kbits preko Soundforgea.
Zvucnik je dobar, ali lose je resenje jer se preko njega nalazi maska, pa se veoma slabo cuje. Kamera je neverovatna posebno night mode koji je bolji nego cak i na 6600, ali nema zum. Video moze da snima cak do 50 min, i on ti odbrojava snimanje u gornjem desnom uglu ekrana.
Tastatura je stvar navike, ali mnogo brze sam kucao na motoroli jer tasteri su lose rasporedjeni, posle 2-3 nedelje ces se navici, ali ipak bi brze kucao na motoroli.
Nema video razgovor, ali ima video striming, i moze da radi u dual modeu tj. sa dve kartice, jednom na 3G jednom na GSM i tako.

P.S. Da vidis kako se devojke pale na taj fon... Bices zadovoljan!!! :D
Pa sad.....pogledaj avatar i znaces koji tel. imam !!!

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

UPS, uneo sam se u priču oko 6230, ja se izvinjavam. Ali da opet ponovim, za 70 evra više može da se kupi 6230 koja je daleko bogatija funkcijama, a ima i spomenuti FM radio. Što se tiče devojaka, sigurno će pre primetiti lika sa 7600, nego sa 6230... a možda da kupiš 7610(za jedno 160 jevra skuplje)? E sad, ko voli, nek izvoli.

P.S. Izmenio sam moj prethodni post, ja se izvinjavam ako sam izazvao zabludu(kao onaj put kada sam preskočio slovo R na GPRS, pa su svi mislili da se radi o GPSu). :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Zex_NBG
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 03. Nov 2005. 13:48

Post od Zex_NBG »

KUPI 7600.Ja imam ovaj telefon i prezadovoljan sam sa njim.U odnosu na Motorolu Nokia je zakon.Ima mp3 xtra kameru video zapis citavih 50 min.A mnogo je jeftin za svoje funkcije zato ti predlazem da ga kupis.
:roll:

Visnja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 24. Jun 2005. 23:48

Post od Visnja »

Ja imam 7600 moja sestra V547, sve zavisi od ukusa ali je 7600 bolja po karaketristikama, ima vecu memoriju, mp3 player, dobijas uz nju full opremu... Jedino sto je bolje na V547 je ekran koji je kvalitetniji....
Sky is not the limit!!!

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Sima87, da definitivno 7600, da se ne ponavljam sa ostalima, a u svakom slučaju mislim da ti je i dizajn lepši :wink: :)

Odgovori