Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Imam Nokiu 6230 i mnogo me nervira ovo slovo G u gornjem levom uglu koje oznacava da je GPRS aktiviran na aparatu. Slovo G mi stalno stoji smo kad odem na GPRS ono se uokviri. Da li moze ono da se skloni i kako?
Probaj da držiš (1-2 sekunde) crvenu slušku dok ne nestane G i pojavi se antenica. Ako se posle nekog vremena opet vrati G, verovatno je uključeno nešto što voli da "pipka" GPRS. A, moguće je i da jednostavno mora tako jer mob detektuje postojanje GPRS signala.
Inace, nemoj nikad da stavljas da ti stalno drzi aktivnu GPRS konekciju, ne znam ni cemu ta opcija uopste... Bice cisto onako, da bi se pitao "Otkud mi ovo G u cosku?!"
Naravno da smanjuje, sad ne znam tacno koliko ali ne moze biti isto. Ali pitam se cemu uopste ta opcija, nicemu ne sluzi... Osim bespotrebnom trosenju baterije, mada moze da posluzi kad trebas da je formiras.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.