Dilema na preklop
Dilema na preklop
:( Bas sam u dilemi, ako neko zeli da mi pomogne i obrazlozi koji telefon na preklop je dobar, a da ima dobru kamericu i da je do 200 eura. Hvala unapred
Maki
Mislim da bi to mogla da bude motorola v300 ili v525.Ja licno imam motorolu v300 i veoma sam zadovoljna iako bih volela da od sada predjem na neki smartphone.Ima tft ekran sa 65000 boja,pri cemu je on bolji od bilo kojeg nokijinog ekrana ukljucujuci i kameru vga.Mozes i da postavis mp3 za zvono.5,5 mb interna memorija i vrlo je lepe spoljasnosti telefon sto mozes i sama videti na ovom sajtu:)
Slazem se sa prethodnim preporukama - Motorola V520 ili V525 (isti telefoni, ovaj drugi je pravljen za Vodafone mrezu) je odlican izbor za te pare... Kamerica, bluetooth, veliki displej sa 65.536 boja, mp3 player sa stereom...
Neces primetiti neku veliku razliku pri prelasku sa V300 na V525 (bar ne onoliku koliku ces osetiti ako kupis neki smartphon...). Trenutno je najisplatljivija kupovina Nokie 6600 ali ces morati onda dodati jos 60-tak evrica (ili kupi 3650 kojeg mozes na nadjes i za manje para)...
Neces primetiti neku veliku razliku pri prelasku sa V300 na V525 (bar ne onoliku koliku ces osetiti ako kupis neki smartphon...). Trenutno je najisplatljivija kupovina Nokie 6600 ali ces morati onda dodati jos 60-tak evrica (ili kupi 3650 kojeg mozes na nadjes i za manje para)...
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
Sve je to na mestu ,sony ericsson je marka,mada ne znam tacno na sta mislis kad to kazes,ali ta dva telefona konkretno ne da nemaju veze nego je z600 iz proslog veka u odnosu na motorolu(v300,525 ili ne daj boze v600)`Dr. Nick Riviera` napisao:Ja isto neshto ne gotivim motorolu, tako da bih ti preporuchio Sony Ericsson Z600.![]()
Ipak su oni marka...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Slažem se sa Oljicom, Z600 je vrlo skroman sa opcijama, Motorola ga šije u svemu. A Panasonic X70 nije loš, ali je softverski baš traljavo (ili nikako) podržan. I ja predlažem Motorolu V500 ili V600, mada V500 (i V525) može da se "promoviše" u V600, ali je drndanje.
V525 je, kao što reče Saša, V500 pravljen specijalno za Vodaphone mrežu.

V525 je, kao što reče Saša, V500 pravljen specijalno za Vodaphone mrežu.
● PRAVILA FORUMA ●
Pored velike ekspanzije smartphone uredjaja, i padom cena pomenutih... trenutno je lose odluciti se za neki telefon na preklop do 200e, kad za te pare moze da se uzme neki smart uredjaj... Ako je bas "sablja za vratom" za tel na preklop onda je tu OK solucija neka od pomenutih motorola... nijedan samsung ne dolazi u obzir!!!
Nokia E65 + Logitech BT Headset
Milion i jedan razlog da nije bolji ali necu sad da maltretiram ljude sa tim :evil:
A e7xx ima i duplo vecu memoriju,ali i duplo goru kameru i ekran,nema mp3,sporiji je,93092302 puta losije igrice,losije aplikacije sve do jedne...,dosta?

A istina je da samsung ima malo suptilniji dizajn,suvise "suptilan" ako pitas mene

A istina je da samsung ima malo suptilniji dizajn,suvise "suptilan" ako pitas mene