šifra memorijske kartice

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
zmajlela
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 01. Feb 2008. 21:14

šifra memorijske kartice

Post od zmajlela »

Zaboravila sam šifru memorijske kartice za NOKIA 6230, kako da je otkrijem ? Ustvari, šifru je stavio moj sin i ne može da se seti. :|

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

zmajlela,

Morate odneti u servis,ili neko ko ima MMC clip,uredjaj koji resetuje pasword na MMC karticama......postoji samo jedna losa stvar...podaci s nje se trajno gube t.j.posle resetovanja se mora formatirati !

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

drgrga, greska.......Ako ima MMC/SD card reader,instalira MMC medic sa ovog sajta i odradi po uputstvu...Nema potrebe ni za kakvim servisom.......http://mosh.nokia.com/content/4233D52B2 ... wnloadToPc :D :) :wink:
N97, iPhone 4 on its way!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Jordan23,

Vrlo dobro znam sta sam napisao.Ni jedan....ali ni jedan card reader ne moze da procita zakljucanu memorijsku karticu.Ako ne verujes,zakljucaj jednu pa stavi u obican card reader pa ces videti rezultat......

MMCmedic sluzi da se moze procitati sifra ali samo kod aparata koji imaju Symbian OS,dakle trebalo bi ga instalirati na neki telefon tipa 6600,7610 itd...ubaciti onda u njega ovu zakljucanu karticu pa probati.Ovo sam nekad radio i ne uspeva uvek,zato sam i savetovao kracu i laksu varijantu,bez mucenja,trazenja i maltretiranja.....

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Evo meni se danas memoriska na Nokiji E50 sama zakljucala,znacin nisam nista dirao,instalirao ili bilo sta drugo slicno kad od jednom ono prijavi da je kartica zakljucana i trazi sifru a ja neznam koju da stavim.
Sta da radim ljudi,pooooomagajte.

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Jordan23 »

Negdje sam procitao da je sifra mozda:NOKIA.............Probaj to pa mozda uspije....drgrga, zar nije MMC medic program za kompjuter??? 8)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Jordan23,

Ovo sto si ti postavio jeste ali nisi i video cemu sluzi,skini pa pogledaj sta pise

"THIS PROGRAM WILL REFORMAT YOUR CORRUPTED MMC CARD"

Nigde ne pise locked,sasvim i logicno jer ponavljam ZAKLJUCANU MMC karticu citaci ne vide....kao da je i nema....

Ja sam objasnio proceduru kako da sa Symbian verzijom ovog i drugih programa moze da se vidi kod,kako bi podaci bili sacuvani.....ali ne uspeva uvek.

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Jordan23 »

drgrga, ok.....Moja greska......Nesto sam davno citao,pa sam mislio da je to to.....Al izgleda da nije..... :oops: :roll:

mladja@sd
Banned
Pridružio se: Uto, 12. Feb 2008. 05:22

Post od mladja@sd »

TO NIJE STRASAN PROBLEM! kartica moze da se otkljuca u bilo kom servisu,ili da vam iscitaju podatke sa nje!

Odgovori