K800i ili K610i STA KUPITI

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
space laki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Sep 2007. 20:11

K800i ili K610i STA KUPITI

Post od space laki »

ne mogu da se odlucim koji od ova dva telefona da kupim,cuo sam da k800 ima jako spor softwer pa me zanima da li je to tacno i kakva su vasa iskustva.? hvala puno na svim komentarima i savetima,unapred :D

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

space laki, nije tachno da k800i ima spor softwer...uzmi taj telefon,jer je sto puta bolji od k610...preporuka...best buy. 8)

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

imao sam k800i i definitivno mogu da kazem da softver nije spor,a da je kamera genijalna,i da je za ove pare za koliko se prodaje,ubedljivi best buy.muzika sasvim dobra,odlicna kamera,lepo dizajniran softver sa dobrim odzivom,nemam zamerki....k610 mi je ipak za nekoliko nijansi slabiji aparat i ja ih licno nikad ne bih poredio

space laki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od space laki »

kako se pokazao poklopac kamere,jel smeta kad se stavlja u dzep,jel se klima? jel stvarno potrebno ubacivati aqustik drajver?izgleda mi kao da se lako grebe,jel to tacno? :unsure:

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Postoji tema za poredjenje telefona...
Postoji tema za k800i...
Poklopac je ok, ako ces ga stalno bacati po stolu onda ce se deo poklopca na kome lezi telefon malo izlizati, kad se stavlja u dzep ne smeta, i samo mi se jedom dogodilo da se otvorio u dzepu, kod mene se klima od kako sam kupio, znaci sa leve strane pomera se za 1mm.
Pa ti ne moras ubaciti acoustic drajver, ali sa njim je zvuk dosta bolji i jaci.
Ko se grebe?? Ja nemam nijednu ogrebotinu, a imam ga pola godine...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Ibrahim Gueye
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Okt 2007. 06:10

Post od Ibrahim Gueye »

Definitivno K800i. Softver brz i pouzdan, vratanca savrseno odradjena, ne klimaju se, za 4 meseca koliko ga posedujem nista se nije izlizalo ni ogrebalo... Jedino sto polako ali sigurno pocinje dzojstik da zeza, ali to se da resiti brzo i lako... Svaka preporuka - najbolji odnos cena-kvalitet.
Galaxy Spica Eclair + Sennheiser MX 560

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

space laki, zar ovo ne treba biti u Poredjenje Modela???A moj izbor bi bio K800i...I nije spor, koristio sam ga par dana... :lol:
N97, iPhone 4 on its way!

McLaren F1
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
:: LG G2

Post od McLaren F1 »

K800 bi bio moj definitivan izbor izmedju ova dva! :roll: :wink:

El_ldar
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 27. Sep 2007. 21:53

Post od El_ldar »

Ja ti definitivno preporucujem k800i jer ima bolju kameru, xenon blic i uopste nije spor, ja sam imao 1 GB karticu u svom i bila je skoro potpuno popunjena (bilo je slobodno oko 20 MB a na telefonu oko 60 MB) i nije se skoro nikako usporio telefon.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

space laki K800 uzmi i neces se pokajati, sto se tice poklopca kamere, moj drug ima doticni telefon i bas i nepazi na njega i poklopac se drzi jos uvek.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Trojanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 07:29

Post od Trojanac »

space laki, Nemoj ni da razmisljas uzmi K800i. Ma kakav spor softver, to su gluposti.

Mog druga je gadjala devojka tim telefonom i cak je i to preziveo iako je tresnuo o plocice! :D

Ali salu na stranu, bices zadovoljan jer i kamera i funkcije su mu mnogo bolje nego na K610i
SE W880i, T250i, Nokia 6230

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

space laki, Definitivno se slazem sa ostatkom clanova,znaci izmedju ova dva phona K800 je pobednik.Proveren telefon.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

space laki
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od space laki »

Hvala drugari,odluka je pala,ovih dana idem po K800i,pa cemo proveriti vase tvrdnje,nadam se da necu pogresiti. :D POZRAV

Odgovori