Problematicna kamera na n73
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 04:44
Problematicna kamera na n73
Drustvo imam sledeci problem. Kao sto vidite imam n73 i to me i savrseno je radio do juce. Naime telefon mi je ispao i od tad taster za slikanje radi ali jako tesko,tj bas treba da ga pritisnem da bi slikao. Interesuje me kolika je cena popravke i da li moze nekako da se sredi kod kuce
Moze da se sredi kod kuce ako imas duvaljku(lemilicu na vruc vazduh),obicnu tanku lemilicu,mirnu ruku,iskustva.....
Rastavis telefon skroz dok ne dodjes do ploce,lagano duvas....skines stari taster.Taj taster ima 3 kontakta i dva sa strane koji ga nose.Dakle skines taj stari i stavis novi koji ces morati da kupis.Naravno taj novi zalemis na mesto gde je bio stari....
E sad ako ovo sve ne mozes da izvedes a verujem da ne mozes,onda odnesi u servis da ti to odrade cca 600 din.
Rastavis telefon skroz dok ne dodjes do ploce,lagano duvas....skines stari taster.Taj taster ima 3 kontakta i dva sa strane koji ga nose.Dakle skines taj stari i stavis novi koji ces morati da kupis.Naravno taj novi zalemis na mesto gde je bio stari....
E sad ako ovo sve ne mozes da izvedes a verujem da ne mozes,onda odnesi u servis da ti to odrade cca 600 din.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 01. Mar 2008. 04:44