Besplatne poruke i kredit,Telenor...

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Besplatne poruke i kredit,Telenor...

Post od kapoerista90 »

E sad... poslednjih dana sam od telenora dobio 50 besplatnih poruka i 150 kinti kredita... onako... doslo im(prepaid sam inace)... Ja sam mislio da to ima veze sa kolicinom kredita koju dopunim,al onda sam shvatio,da ja dopunjavam otprilike svaka 3 dana a keva 3 puta dnevno,a ona nista od toga nije dobila... kao ni burazer... a ja na oba broja(drugi je 062) samo dobijam li dobijam.. ima li neko slicno iskustvo? :D:D:D nije da se bunim...
Nokia E71... Elegant, but deadly

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

hehe desilo mi se pre nekih godinu i po dana na nekoj kartici koja nije bila koriscena da upalim slucajno kad ono od pocetnih 220 dinara bilo je 720 dinara.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

kapoerista90, mozda imas tajnu obozavateljku ili obozavatelja :lol:
madness99, desava se da neko pogresi tj. ona/onaj koji ukucava tvoj broj pogresno ukuca i eto nekom kredita... Desavalo se mojoj kevi u par navrata al niko se nije zalio i ostao joj kredit :D Doduse ona je na 064 al nema to veze...

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

kapoerista90, novi pripejd brojevi sa novim tafirnim paketima imaju te bonuse od 50 sms poruka ili 100 dinara kredita na svaku dopunu od minimalno 200 dinara (i to samo odredjenim danima, dobijas sms obavestenje o tome!). I sta, vi kao trosite 6000 dinara mesecno na dopune?
w810 + 8GB

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

Meni se proslog leta desilo da mi je Telenor dopunio kredit s 100 din. Zasto - ne znam, bila sam u roamingu, niti sam u skorije vreme dopunjavala kredit, niti slala poruke. Juce sam od Telenora dobila poruku da ako posaljem jos 15 poruka u toku ovog meseca (marta) dobicu jos 10 besplatnih poruka.

Imam onaj prvi Telenorov pre-paid paket (Jedna cena).

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

snebivljiva azdaja, a ko ti je prodao broj u poslovnici? Jesi zvala CC? Mozda si se nekom dopala kao figura a mozda imas i lep glas pa ti uplacuju kredit kavaljeri. Mozda su to isti oni koji uplacuju i kapoeristi90 ... Mora da je neka teorija zavere, strani placenici i domaci izdajnici... Nesto je tu meni sumnjivo... :lol:

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

I meni su juce poslali poruku: "Posalji jos 130 SMS poruka tokom ovog meseca, a mi cemo ti dati 50 besplatnih SMS poruka koje mozes iskoristiti u martu." U trenutku prijema ove poruke, ja sam imao 15 poslatih poruka.
Ako do kraja marta posaljem 80 - 100 poruka, secem svoju glavu, a taj bonus mi vazi samo u martu. Ovo se isplati nekoj napaljenoj tinejdzerki :lol: A ja niti sam napaljen, niti sam tinejdzer

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta

Karticu nisam ja kupila, vec cale jer sam ja tada bila u inostranstvu. Kupio ju je na kiosku, i to poslednju koju su imali. CC jesam zvala... proletos.

A 4-5 puta sam dobila i poruke tipa "Dopunite svoj kredit sa najmanje 200 dinara i u naredna 24h dobicete 50 besplatnih poruka", ali se te besplatne poruke mogu iskoristiti samo u domacem saobracaju.

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Kad dobijes poruku "Dopunite svoj kredit sa najmanje 200 dinara i u naredna 24h dobicete 50 besplatnih poruka" ako ti se ne svidjaju poruke sacekaj dan dva i dobices drugu poruku koja glasi "Dopunite svoj kredit sa najmanje 200 dinara i u naredna 24h dobicete 100 dinara, Vas Telenor".

ovo dobijam mesecno bar jednom. :D
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

E al pazi,na 062 mi stize to obavestenje,a na 063 ne i opet dobijam lovu :) meni traze da posaljem 850 poruka( :wacko: :wacko: :wacko: ) i dobicu valjda 300 poruka... od pocetka meseca sam poslao samo 150...
Nokia E71... Elegant, but deadly

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta

Problem je sto sam ja u roamingu, i te bonus poruke ne mogu da iskoristim. Kada bih dobila bonus kredit, to bi mi vec odgovaralo. Mada, i ovih 10 poruka nece biti baceno, jer naredne nedelje dolazim u Bgd.

@korki: Sacekacu par dana, pa cemo videti da li cu dobiti poruku o bonus kreditu - danas sam opet dobila poruku da cu dobiti 50 besplatnih poruka ako dopunim kredit.

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Meni su isto tako stizale poruke u vezi tih bonusa na jednu 062,a sada vise nece na noviju 062.Mozda zato sto sam jedna cena?Ali jednom sam ranije uplatio i nije mi stigao obecani kredit.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

korki napisao:
ovo dobijam mesecno bar jednom. :D
Blago tebi, ja dobijem nedeljno 2-5 puta. Sad su vec poceli da me smaraju :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

miodrage blago tebi,meni ne dolazi taj bonus i bas me nerviraju,nije mi do tih 100din i 50 SMS-ova nego sto lazu i kradu na najdzukackiji nacin :angry: .

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djape48 »

sssikisss, koja si tarifa? Po ovome sto sam do sada primetio, ponavljam, samo novi brojevi sa novim tafirnim paketima imaju te bonuse. A sta su to tebi inace ukrali?
w810 + 8GB

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

djape48 ,tarifa mi je prica i broj je inace nov,do sad sam bio na postpaid-u pa sam zbog njihovog postenja ugasio karticu...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

sssikisss, ugasio si post pejd jer nisi bio zadovoljan cenom i za dati novac uslugom i pored svega toga ostao si kod istog provajdera... :uhuh:

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od sssikisss »

nije da nisam bio zadovoljan cenom,nego je jedan racun bio sporan (stamparska greska) ,pogresili su samo za jednu 0 a posto pravim na tom broju redovno racun oko 100e greska nije bila mala a posle puno vremena su je priznali pa sam malo popizdeo...

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

sssikisss, bez obzira ali si i pored toga nastavio da im placas... E to je greska kod nas, generalno gledano, ne znamo da istrajemo do kraja nego ostavljamo da sve lebdi u vazduhu i naravno da ce oni diktirati pravila igre a ne mi tj. trziste...

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od djape48 »

Azimuth, koji je tvoj predlog, sta treba uraditi da bi mi diktirali pravila igre, a ne oni? Koja je to greska koju treba ispraviti?
w810 + 8GB

Odgovori