opera mini na E250 ?

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
kalic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 13. Mar 2008. 01:02

opera mini na E250 ?

Post od kalic »

Da li je neko koristi operu mini na E250 ? I da li ima nekih problema kod instalacije i koriscenja ? Planiram da kupim E250, a ovo mi je jedna od najbitnijih funkcija. Unapred hvala za odgovore...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

kalic mozda bude problema pri instalaciji programa, jer je opste poznato da je komplikovano snimiti aplikaciju na samsung telefone, osim ako to nije preko gprs-a, verujem da nece biti problema pri radu samog programa, jedino ti preporucujem da skines program sa nekog sajta preko telefona, jer je komplikovano snimanje preko racunara.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Ja sam je imao jedno vreme na mom e250 instalirana preko gprs-a sa operinog sjta ali sam imao problem u radu. Tacnije kada pokusam da listam recimo linkove na stranici koju sam otvorio on oznaci ili zadnji ili prvi a preko svih ostalih predje bez zaustavljanja bez obzira sto sam ja pritisnuo samo jednom na dole ili jednom na gore. U prevodu neupotrebljivo tako da sam je odmah izbrisao. Ne znam da li bi se to desavalo sa starijom operom 3 i da li je to standardno za e250 ali meni jeste sa Operom 4.

deana
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 09:14

Post od deana »

Imam ista iskustva sa Operom 4, leti kao muva bez glave, ne znam u cemu je stvar, pa sam instalirala Operu 3. Puno je bolja.

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26

Post od Miodrag N73 »

Meni verzija 3.1 lepo radi na D600.Pokusao sam da skinem verziju 4.1 ali mi izbaci "format not suported".Sta moze biti u pitanju?
Nokia N95 8gb Black

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Miodrag N73 pa to bi trebalo da znaci da tvoj telefon ne podrzava taj format aplikacije, ja mislim da kod samsunga moras da skines i .jad fajl uz .jar da bi ti mogao snimiti zeljenu aplikaciju.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Miodrag N73 »

Samo mi nije jasno kako da skinem i jad. i jar. format.Ova 3.1 verzija je jar. i instalirao je bez problema.Posle toga nista,samo izbaci "network error".Ma Samsung je kanta.
Nokia N95 8gb Black

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Uvek bio, ali lepa kanta :D , zasto jednostavno ne odes preko gprs-a na http://mini.opera.com/ i skines je direktno u fon bez problema i nije velika takop da te nece kostati mnogo.

Miodrag N73
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Miodrag N73 »

Pa i tako i radim,ali mi uvek izbaci kad kliknem na download network error.Pokusavao sam sa 062 i 064 karticama,ali uvek isto.Fabricki browser lepo radi,ali download nikako.Koji je kod za full format,da sve obrise iz njega?D600 je u pitanju.
Nokia N95 8gb Black

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od LittlePrince »

Imas ovde temu za D600 i sve kodove za njega.

Odgovori