SE K700i - !?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

SE K700i - !?

Post od project »

PozZ forumasi, nisam dugo,dugo zalazio ovde ali imam jedan problem..

Dakle... Vec godinu dana mi stoji u fioci k700i, kad ga sad stavim na punjac ne reguje, ali pre 2-3mes. se normalno punio i koristio ga....Klinicki je izgleda mrtav ;) ima li mu pomoci?! *(btw korisila ga je sestra nije padao, polivan vodom....etc..)

ps. Interesuje me da li mogu ja da ga popravim u "kucnim uslovima" a ako mora na serv. onda ce i dalje da boravi u fioci 8)

PozZ

Trojanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 07:29

Post od Trojanac »

project, Znam za taj problem! "Zaspala" mu je baterija. Jedino sto mozes ti da uradis je da ga probas uzastopno par puta staviti na punjac, pa skinuti.... I probaj ga ostaviti na punjacu celu noc iako se nista ne desava NE DIRAJ telefon, pa vidi ujutro da li se nesto desavalo tj da li se napunio. Nekad i to pomaze govorim ti iz iskustva! Ako neuspe nista od toga onda ti pomaze jedino servis, jer oni mogu da ozive bateriju tako sto je direktno spoje na napajanje bez telefona! To i nije neki posao ali pomogne. Tako da nebi trebalo puno da te kosta. Ja sam vec imao tako par slucajeva, samo sto ja imam prijatelja koji drzi servis telefona pa sam gledao kako on to radi. I uspelo je svaki put.

Nadam se da sam ti pomogao.Pozz :wink:
SE W880i, T250i, Nokia 6230

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od project »

Trojanac napisao:project, I probaj ga ostaviti na punjacu celu noc iako se nista ne desava NE DIRAJ telefon, pa vidi ujutro da li se nesto desavalo tj da li se napunio. Nekad i to pomaze govorim ti iz iskustva!
:D Upravo ovo mu je pomoglo, tj uradio sam kao sto si rek'o i evo funkcionise k'o Nov...'fala trojanac!!

E sad, pitanje: Da li da kupim novu bateriju posto ova nece da drzi ni jedan dan???

Problem je sto sam pitao nekog lika u servisu*(da ne reklamiram servis u Bgd.u) i trazi mi 1200din za bateriju :blinky: :blinky: 'teo sam da ga pitam jer NORMALAN ali sa odustao i lagano odsetao u iz servisa!!!! Jer zna neko mozda gde u bgdu mogu da se kupe baterije po normalnijoj ceni!! pp

Trojanac
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Feb 2008. 07:29

Post od Trojanac »

project, Nema na cemu i drugi put. :wink:

Vidi, probaj par puta da napunis - ispraznis bateriju do kraja. Pa vidi da li se povecava kapacitet baterije. Ako ne onda je defintivno riknula.

Nazalost ne znam ni jedan servis u BG-u, jer nisam iz BG-a. Ali mislim da je 1200 din. kao sto si i rekao previse. Probaj da pitas u vise servisa imas ih dosta na ovom sajtu.

Drago mi je da sam ti pomogao. :)

Pozdrav!
SE W880i, T250i, Nokia 6230

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

project, Moj burazer isto ima k700, i trajala mu je baterija jedva 1 dan, probali smo da je formiramo, ali nije bilo poboljsanja, pa smo uzeli novu bateriju u servisu za 800 din (ali u ns), i sada njegov k700 izdrzava otprilike 3 dana bez punjenja :roll:

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od project »

Bekra napisao:, pa smo uzeli novu bateriju u servisu
Da, da znao sam ja da mu je to potrebno :lol: :lol: 8) Ali bez saveta trojanca i dalje bi skupljao prasinu u fioci!!

Moracu da mu kupim bateriju ali zabrinjavajuce je to sto mi jos niko nije poslao PP sa nekom preporukom gde otici a da to ne bude: "Imamo bateriju 1200din"

PozZ

Odgovori