Problem 6600

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Problem 6600

Post od Raloni »

Moj drug ima 6600, pa me zamolio da vas pitam oko nekog problema. Naime, kada prebaci neki mp3 preko bt, ode u inbox, ali taj fajl nemoze da otvori. kao neshtro govori unable, i te fore... Da li vi znate o chemu se radi? Verovatno vec postoji tema, ali, nisam je nashao. Molim brz odgovor, poshtto mi je hitno... Hvala...

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Raloni, 6600 nema pleyer da reprodukuje mp3. Skini neki program za to(npr. power mp3), a ako hoce da mu zvoni mp3 onda mu je potreban i Mp3OggWMA_Codec..

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Kao sto je rekao kolega milann, 6600 nema ugradjen mp3 a ako hoce iz inbox-a da prebaci na mmc ili u neki svoj folder gde drzi muziku to moze uraditi pomocu programa FExplorer. Nakon sto primi fajl pokrene program i udje u inbox preko tog programa i kopira tu pesmu u zeljeni folder.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

A sto drug konacno ne kupi malo bolji i noviji telefon? :wink:
6600 je jos uvek ok, ali dovoljan broj i najjeftinijih aparata ima mp3 plejer i memorijske kartice i solidne kamerice... 8)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Green, pa mozda je drug posebno emotivno povezan sa ovim telefonom....pa jednostavno ne moze da zamisli da se odvoji od njega.... :D
D500&E71

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

loki13, pa mozda i jeste tako, bio sam i ja emotivno vezan bas za taj model, ali kad su emocije prestale preslo se na tada ganc nov K750i... :roll:
Nemoguce da nekog emocije vezu za telefon toliko dugo vremena, jedino ako je poklon od sadasnje supruge....... :D

Nokia_uNliMiTeD
Banned
Pridružio se: Pon, 31. Mar 2008. 02:41

Post od Nokia_uNliMiTeD »

Taj telefon je odlican. Pogotovo dizajn i oblik. Kao okrugla cigla. Nekako kad drzim taj telefon osecam snagu i kada me neko iznervira razbijem mu glavu. Loooool! Extra telefon, ali je naravno sada malo prevazidjen.

Odgovori