Dve Kartice?

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
res5ct
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 28. Nov 2004. 22:10

Dve Kartice?

Post od res5ct »

Da li postoji nacina da se u SE T610 ubace dve kartice/dva broja na razlicitim mrezama i kako to uopste funkcionise?

LaMpiR
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 19. Dec 2003. 13:32
Kontakt:

Post od LaMpiR »

ne. Cuo sam da se umjesto ove kartice obicne stavi neka posebna i moze se staviti par brojeva ali da je velika mogucnost da kartica izgori...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ne mogu da se ubace dve kartice, a to za posebnu nisam cuo! Aj LaMpir daj malo vise infa na tu temu? :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Vec je bila tema o ovome...
Moze da se qpi (ali ne kod na za sad) prazna SIM kartica na koju moze da se stavi do 6 razlichitih, obichnih SIM brojeva, ali to je chinimi se nelegalno... :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Zar niste rekli da je to loshe...da moze da rikne kartica.. :roll: :roll: josh ako je ne legalno... :roll: :roll: ...mislim da ne treba rizikovati.... :mrgreen: :mrgreen:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Ne bih rek'o da kartica moze tako lako da rikne, uvek mozesh da se zalish operateru i pravish se blesav :mrgreen:
To shto je nelegalno niko ne moze da te otkrije, a ni da dokaze...
Da meni tako neshto stvarno treba, ja bih rizikovao. :wink:

P.S. Mislim da tema moze da se stavi u MS Cafe poshto se ne odnosi specifichno na SE. :wink: :mrgreen:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa kako cesh da se zalish kada nije ista kao operaterova..zar nisu te kartice bele???? :roll: :roll:
Ma dobro to shto je ne legalno...to ne moze da se izvali...treba i meni za dve kartice..pa nishta..menjam po potrebi... :) :)

GaceMiSpale
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Sep 2005. 17:46

Post od GaceMiSpale »

Covek je u pravu. Moguce je i bilo je radjeno dosta cesto. Ja sada ne mogu ni sam da nadjem nekoga ko bi mi isklonirao vise kartica na jednu a treba mi. Razlog postalo je nelegalno posle sablje
Ako neko zna neka mi se javi, pls

mi2scg
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
Kontakt:

Post od mi2scg »

Pa, postoje dual SIM kartice. Za sada u varijanti Pre i Post Šaid. Znam da se takve mogu jos uvek kupiti u Mobtelu. Da li postoji i mogucnost prebacivanja vec dve postojece na jednu u Mobtelu - ne znam, mada koga interesuje neka se raspita.
Pozdrav svima!

Marko MI2
Stop the madness!

GaceMiSpale
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Sep 2005. 17:46

Post od GaceMiSpale »

Da ali tada moras da udjes u kombinaciju sa kariicem oko post paid broja i da ti fakturisu sta hoce i koliko hoce
ja pricam o pre paid koji se kloniraju na jednoj kartici i samo prebacujes softwerski koji broj hoces

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Koliko ja ynam u Mobtelu taj njihov DUAL paket sadryi dve obicne kartice sa raylikom sto su zaredom brojevi i sto su razgovori izmedju te dve kartice sa popustom od 50 %.

Kloniranje nije legalno, zato sto sve postojece SIM kartice su zakonski vlasnistvo nasih operatera a mi smo samo "korisnici". Sto se kloniranja tice, bilo je pomena o tome, samo treba malo potraziti. Svakako, klonirao 2 ili vise u jednu ili imao telefon gde staju vise karvica, ni u komn slucaju ne mogu obe biti aktivne istovremeno...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

A evo i linka na kom je bilo pomena o ovako necem...

viewtopic.php?t=430&start=20
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

moja drugarica ima 2 broja na jednoj kartici 064/062 i opciju u telefonu pomocu koje prelazi sa broja na broj i kostalo je 30e cool fora
E71 je moj trenutni izbor:)

Nikola Vapa/CA
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 20:19

Post od Nikola Vapa/CA »

Vec smo pisali o kloniranim karticama na drugom mestu,sada to vise nije problem,mnogi to rade a korisno je za one koji koriste vise kartica da stalno ne iskljucuju telefon,vade bateriju i menjaju kartice.Jednostavno doneses 2-10 kartica i sve brojeve stavis na jednu karticu,dobijes opciju u meniju za prebacivanje sa broja na broj i dobijes sve kartice nazad,tj.mozes i dalje da ih koristis odvojeno ili das nekom(ne mozes dve iste kartice koristiti istovremeno).To zadovoljsto kosta oko 25 e.Pozdrav

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Moj prijatelj je kupio neku "napravu" koja mu ogucava da na jednu karticu stavi vise brojeva ali nazalost nece puno da prica o tome tj. na koju foru to radi jer se boji da ga neko ne otkuca(jbg takav smo narod), znam samo da je jednom drugu to vec napravio i da je i meni nudio ali ja za sada nemam potrebe za tim.

w74
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 02:57

Post od w74 »

viewtopic.php?t=5728&highlight=
tamo imas odgovore a ako hoces link mogu ti kazati ako je to ok u forumu
spodelite znanje drugima kako bi nekad pomogli i sebi :)

Odgovori