Ukocio mi se k550i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
Marinica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Apr 2008. 22:44

Ukocio mi se k550i

Post od Marinica »

Imam veeeliiiki problem sa k550i.
Do sada nikad nisam imala probleme, ali kada sam sinoc pokusala da prebacim slike na kompjuter, preko USB-a, telefon se ukocio (na znaku za SE). Sacekala sam neko vreme i posto se nista nije desilo, izvukla sam USB i fon, ali i dalje je bio ukocen. Onda sam izvadila bateriju i vratila je. Kada sam pokusala da ga ukljucim, nisam uspela. Upali se svetlo i ukoci se, a ekran ostane osvetljen i nista se ne menja.
Ni danas se nista nije promenilo. :smutny: Ne znam sta da mu radim.
Skoro sam ubacila Opera Mini4, eBuddy, dosta igrica, a i telefon je star samo 3 meseca.

Pomozite, ako znate sto pre.

Dancsi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 12:34
Kontakt:

Post od Dancsi »

Marinica, flashuj ga. Jedino sto je bitno je da nadjes softver za njega, a jos bolje od w610. islim da sa Milance ima, posto ga je ubacivao svojoj sestri ...
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)

Marinica
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 02. Apr 2008. 22:44

Post od Marinica »

Joj, a sto ja ne znam ni sta mu to dodje. :unsure:
Verovatno moram da ga povezem sa kompom? Komp ga vise ne registruje. :(
Mislim da je "umro", skroz. :cry:
SE k550i, samo sto je trenutno u fazi klinicke smrti. Zamenjuje ga moj stari, dobri Siemens A70.

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Marinica, problem je sto je verovatno otisao softver, desi se to i to se zove beli ekran smrti ;)
Jedina pomoc je flashovanje telefona...
Update nemoj raditi jer ces dobiti CID53 sa kojim se nista ne moze raditi(tj. ne moze se telefon modovati)...
Najbolje bi bilo posto je telefon jos u garanciji da odneses tamo gde si kupila i da kazes onako kako i jeste bilo...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Odgovori