Aj da vidimo... Koliko gadget-a UVEK nosite sa sobom? znate na sta mislim? Evo ja cu pocnem... pored 2 fona,do skoro sam nosao i mp3(kad nije na servisu)... al za sada je tu ulogu preuzela N82...
jedan fon, ponekad odem i bez njega.
posto mi je tu najcesce ovas SE, rijetko nosim creative, osim kad vozim bajk, jer onda nosim onu nokiju.
od ostalih gadgeta, tu je i foto, ako nosim torbu od laptopa.
ovako inace rijetko.
a san snova, sad trenutno je 11" sony laptop, super kvalitetne izrade ali ne i specifikacije,sa finom elegantnom torbicom. nesto od motorole tipa V9, i plejerom iaudio T2 od Cowon.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
ja nosim dva telefona koja su mi preuzela ulogu foto i mp3 tako da nemam potrebe za mp3 plejerom ili fotoaparotom...e da tu je i n-gage koji mi stolji u torbi non-stop ali to samo kad nosim torbu,tj kad idem u skolu..
Pa sve to stane u onu torbu za oko struka ima mesto za PSP i bas dosta UMD diskova.
darkado, pa ne moze sve coveku da stane na karticu.
Ja od kad ne mogu da se odlucim koji fon da kupim uvek nosim SanDisk Sansu i telefon, imam muziku imam mob da me nadju(mada nije uvek pozeljno) i za sada mi je to dosta. A PSP ubi od gabarita i dalje jesu ga srezali na slim velicinu ali mi se nije dopadao odnos velicina-trajanje baterije pa sam ga se rastosiljao.
PS....kako sam uspeo da postujem 2 puta nemam pojma. Ako moze ovo neko da prepravi ali bez opomena posto nemam pojma kako se ovo desilo.
Poslednja izmena od Masterokrata u Uto, 13. Maj 2008. 23:05, izmenjeno 1 put ukupno.
Ja UVEK sa sobom nosim samo 1 mobilni, ponekad, zavisi da li idem na putovanje biciklom, ili setam kera, ponesem 1 mobilni i mp3 player ili digitalni foto aparat, skoro nikad sva tri odjednom
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.