Nokia 3120 classic - PC Suite itd.

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
celtic spirit
Banned
Pridružio se: Pet, 27. Jun 2008. 10:55

Nokia 3120 classic - PC Suite itd.

Post od celtic spirit »

Tema za ovaj dobar telefon ne postoji pa sam mislio da bi bilo lepo da je otvorim, iako se prica na jednoj temi u poredjenju, ali to je i druga tema i drugi podforum.
Kupio sam fon pre 2 dana, instalirao PC Suite, sve ide manje vise ok, uz malo preznojavanja pocetnickog koriscenja ovog dobrog programa.
Imam jedno pitanje, da li je moguce da kad saljem poruku preko PC Suite, kad hocu da izaberem kontakt, prikazuje samo kontakte sa telefona a ne sa kartice, isto tako je i u imeniku. Kako da vidim i kontakte sa kartice??

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Prebaci kontakte sa kartice na fon, i reshio si problem. PC Suite vidi samo fon, ne i SIM karticu.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

celtic spirit
Banned

Post od celtic spirit »

Ne vidi karticu?:smutny: Ko ga je smislio :uhuh:
Ali sta onda da radim sa kontaktima kad prebacujem karticu iz fona u fon. Izgleda da cu morati da biram izmedju ta dva :dry: ... bedak

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa drzi kontakte i na kartici i na fonu. Imas sada u skoro svim fonovima opciju da biras odakle zelis da gledas kontakte, SIM ili fon. Dodushe Nokia se bazira na tome da trazi da se kontakti prebace na fon, a da se kao kartica koristi samo u slucaju nuzde.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

celtic spirit
Banned

Post od celtic spirit »

Nisam te razumeo u vezi te opcije da mogu da biram odakle cu da gledam kontakte, u vezi koje aplikacije, mislim naravno u imeniku vidim sve kontakte.
Setio sam se da stavm duple kontakte, barem za one kojima najcesce saljem sms, tako da sam napravio grupu u imeniku u kojoj su mi kopije kontakata, kako bi se videli preko PC Suite.

Pokusao sam da namestim sifru za mem. karticu, ali nakon sto sam je podesio, ulazio sam u karticu bez trazenja sifre, iskljucio sam i ukljucio fon i opet isto. Zasto ne mogu na podesim sifru??
Takodje jel moze da se postavi sifra za druge foldere, ili ako ima neki program da se skine za to.

mikica14
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Sep 2009. 21:21

Post od mikica14 »

Kupila sam juce ovaj telefon i za sada sam zadovoljna, samo mi nije jasno sta znaci oznaka E pored oznake za bateriju? Kako da to iskljucim?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

To je oznaka za EDGE tj. internet odn. da tvoj operater podrzava tu uslugu, a kad se podeblja, onda je internet aktivan .
Nokia Lumia 630

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Mikica mozes da je iskljucis tako sto ces da promenis rezim rada mreze (3G-2G) ,pri tome ces jos da ustedis bateriju ako izaberes 2G(Imas u settings>phone>Network i stavis na GSM) 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

3110 nema 3G, pa samim tim nema tu opciju :lol: . Jednom recju - nista strasno, vise sluzi radi informativne prirode :wink:
Nokia Lumia 630

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

3110 nema ali 3120 :) Ne ok hteo sam da predlozim da prebaci sa dual mode-a na GSM i da ustedi bateriju 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Haha, uvek se prebacim na 3110 i moja coravost je u tom polju istaknuta :lol:
Nokia Lumia 630

Odgovori