ic port i k500i

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
el_tigre_74
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Dec 2004. 23:22

ic port i k500i

Post od el_tigre_74 »

imam problem sa povezivanjem k500i preko ic porta na pc
nikako da ga ic prijavi kao druge telefone
instaliran je driver ma-660 koji mi trazi phone manager prilikom pokretanja medjutim i dalje se ne pojavljuje ikonica povezivanja ca fonom kao u slucaju drugih modela
inace softver isproban sa drugim modelima i radi u oba smera
telefon inace prima i salje sve podatke preko svog ic-a na i sa drugim telefonima
da li neko zna o cemu pricam?
da li neko ima driver koji radi?
upomoc?!

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

dešava se da neki Ir adapteri ne prihvataju određenu vrstu, marku uređaja pa tako i SE mobilne telefone.
To je čest slučaj sa Samsungom, SE uglavnom radi bez problema.

Jesi li isprobao neki drugi SE :?:

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Drajvere mozes skinuti sa se sajta, drugar je imao isti problem sa novim drajverima je resio problem! Znaci problem je u drajverima! Trebao si da uzmes kabal! :D
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

el_tigre_74
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Dec 2004. 23:22

Post od el_tigre_74 »

pitanje za akki-a
na koji sajt da odem da skinem drajvere?
uz adapter sam dobio disk sa softverom i drajverima ali poslednji na disku je z600!
zato sam downloadovao sa sajta te firme www.mobileaction.com program manager za k500i kao i drajver ma 660 za koji pise da je za k500i medjutim nakon instalacije i pokretanja programa on mi prijavi da ne postoji drajver ma 660 koji sam prethodno instalirao?!
a kada instaliram program manager za nokiu 5210 ili se z600 radi i sa drajverom ma 660(downloadovanim)i ma 620 sa diska!
inace skinuo sam i se softver sa se sajta medjutim izgleda da on ocekuje da je fon vec povezan preko ic-a pa ne prijavljuje nista ali otvara se i radi normalno!
pitaj druga sa kojeg sajta je skinuo drajvere posto mislim da je u njima problem?!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Prilcino sam siguran da je Akki na [ovaj] driver mislio.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Sorry moja greska, tebi fale drajveri za ir, a to naravno neces naci na se sajtu! Ne znam zasto sam to napisao da mozes da skines sa SE sajta! :oops:
Sad ne mogu da se setim gde je on nasao te drajvere, a plasi me da je i on to zaboravio, davno je bilo! Da, moras imati prvo uspostavljenu konekciju pa tek onda pokretati file manager kad radis preko ic-a! Videcu sa njim pa ti javljam gde je skinuo, ako se seti! A ti potrazi malo po netu!
Srbine mislio sam na te drajvere ali oni su za kabal lepo pise! Moja greska! Sorry jos jednom!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Koliko ja znam i ir drivere za ir modem moze naci na SE support stranici, e sad, oni ne rade bas svuda najbolje, ali to je tako kako je ... se je se.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Zar ti drajveri nisu za koriscenje telefona kao modema prilikom konekcije na net? Moguce je da su i za ir nisam probavao ir! Neka proba u svakom slucaju ne moze da skodi!

Odgovori