8800 sirocco kamera

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
kalanovic
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 03. Jun 2008. 00:24

8800 sirocco kamera

Post od kalanovic »

Menjao sam skoro flet na siroccu,tj ceo mehanizam,kameru,ekran....problem je u tome,kad mi je promenio flet kamera nece u opste da radi.mislio je da je do softvera,ali ne radi ni posle flash-a telefona.rekao mi je da je to do samog telefona,do ploce telefona....e intresuje me dali moze da bude kvar do ploce telefona,da mi nije uvalio mehanizam od obicne 8800 koja ima drugaciju kameru nego sirocco....
ps:da napomenem,kamera mi nije radila ni na starom mehanizmu,kad mi je bio pokvaren flet kabal....
pozZ

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pa onda? onda je to ploca, ili prosto kontakt... Tako da nemas sta da se bunis :) Il u servis il se zadovolji sa tim
Nokia E71... Elegant, but deadly

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

pa ne znam sta si radio sa tom nokiom ali ako ti nije radila kamera pre i posle servira ja mislim a je najverovatnije do ploce... samo je pitanje da li mze servis da uopste popravi takav kvar u nekim slucajevima da u nekim ne jer na ploci ne mogu da se poprave i zamene sve stvari.......a u ostalom tu je i pitanje da li se uopste isplati da menjas taj deo i da li se njima isplati da ti zamene. U svakom slucaju odi kod ovlascenog nokiinog servisa i daj im da pogledaju mozda je neki sitniji kvar pa je sva ova briga za dzabe :) pozz
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Odgovori