Sta da kupim???

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
hustleR
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 16. Jan 2005. 23:33

Sta da kupim???

Post od hustleR »

Pozdrav narode,da odmah predjem na stvar,hocu da kupim simens ct65,ali se premisljam,jer sam video jos neke telefone (k 700,6230)!
E sad,sta mi preporucujete da kupim za oko 400 maraka!Ako ima nesto skuplje i bolje za sta vredi i dalje skupljati pare da ne kupujem onda ct65!Sta mislite o tom telefonu!Kod telefona kog hocu da kupim hteo bih da ima dobru kameru (sa videom jelte),ostalo i nisam nesto zahtevan!
Dajte preporuke...

angel~vanja
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 25. Sep 2004. 13:02

Post od angel~vanja »

Najbolje bi bilo da odvojis malo vremena da prostudiras testove 8O .Mada prema meni nema dvoumljenja: 6230 :wink: .Prema mom dosadasnjem iskustvu nokia je za korak ispred svih (telefon koji ne izgustiras pa prodas, nego telefon koji postane sastavni deo tebe), da ne spominjem 6230 koji je najbolji prestavnik serije 40, pri tom je lep i bogat funkcijama!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Pazi, kad ti ja kao teski nokia fan kazem da uzmes 6230 samo ako ti treba vise od 40mb memorije onda mi veruj da telefon nije bas... u suportonj istuaciji od ponuedjenih uzmi k700, mada bih ti ja svakako preporucio da kupis sebi 6600 i udjes u symbian vode.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Slazem se sa Srbinom! ako netjes symbian, sto ti ja iskreno preporucujem, uzmi k700 i nema da te boli glava! :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miljex
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 23. Sep 2004. 09:50

Post od miljex »

Momci su u pravu, ako hoćeš symbian uzmi 6600 on je oko 500 maraka, a ako nećeš symbian za isti novac naj telefon je SE k700, u toj grupi su još i n6230 koja ima mmc ako ti treba više memorije, a inače je malo slabija od k700 po svemu ostalom (bar po meni, a imao sam i jedan i drugi)

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

I ja sam isto nokia fan, ali sam u ovom sluchaju objektivan i stoga ti preporuchujem N6230. :wink:
U svakom sluchaju idi u neq prodavnicu, vidi kako ti stoje telefoni u ruci (shto bi Srbin rekao), prochachkaj ih malo, pa odluchi...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Ja ipak preporucujem K700, ili jos bolje 6600. 6230 me nije nesto odusevio... A na kameri je nesto sva kockasta slika... Kao da je softverski nabudzena... :roll:

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Cinjenica je da k700 ima lepe karakteristike, ali ogranicenost memorijom jako odbojno deluje u startu.. ima lep audio output.. ali dzaba... 39 mb... pa to nije ni jedan posten album

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Da najveca mu je mana memorija.....fin je fon ali meni lichno mnogo smeta to shto ima samo 40mb memorije....ne znam shta ti mislish o tome...
Mislim da je okej da uzmesh 6600 da se upoznash malo i sa symbianom....

Odgovori